Μανωλίδου: «το περιστατικό με τον Αγγέλου είναι τουλάχιστον γελοίο»

Τι απαντά στις φήμες που την θέλουν «στα μαχαίρια» με τον ΑΝ

Μανωλίδου: «το περιστατικό με τον Αγγέλου είναι τουλάχιστον γελοίο»
Τις δικές της απαντήσεις έδωσε η Ευγενία Μανωλίδου στις φήμες που την θέλουν τον ΑΝΤ1 να είναι έξαλλος μαζί της.

Όπως σας γράψαμε και από το star.gr, οι ιθύνοντες του Αμαρουσίου- σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του blog «Κόκκαλο»-, είχαν ενοχληθεί από την πρωτοβουλία της να στηρίξει και μάλιστα δις τον Αργύρη Αγγέλου, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ στο τηλεοπτικό κοινό «Ψηφίστε τον».

Η ίδια πάντως, από τον αέρα του «10 με 1 μαζί», ξεκαθάρισε ότι τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει και ότι οι σχέσεις της με τον ΑΝΤ1 είναι καλές: «το περιστατικό με τον Αργύρη Αγγέλου είναι τουλάχιστον αστείο γιατί είναι ο πιο αδύναμος επικοινωνιακά από όλους τους υπολοίπους, καθώς δεν έχει βγει σε καμία συνέντευξη εκτός από εχθές το “Βράδυ”, και θεώρησα υποχρέωση μου να τον υποστηρίξω και θα το ξαναέκανα, όπως κάθε εβδομάδα υποστηρίζω και έναν διαφορετικό συμμετέχοντα», είπε φανερά ενοχλημένη.

Μάλιστα απευθυνόμενη στους «Καραμεροχαριτάτους», είπε όλο νόημα: «όπως και εσείς βεβαίως υποστηρίζετε τους δικούς σας συμμετέχοντες. Και όταν είχε έρθει ο Τρύφωνας θυμάμαι είχατε πει μακάρι να κερδίσει και η Αγγελική το ίδιο και όταν είχε έρθει ο Κώστας Μαρτάκης είχατε πει ψηφίστε τον Κώστα Μαρτάκη και εν πάσει περιπτώσει αυτό θα το κάνω κάθε εβδομάδα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγώ προσωπικά θέλω κάποιος να κερδίσει γιατί δεν θα κερδίσει κανένας ΤΙΠΟΤΑ».

Αν πάντως ισχύει το δημοσίευμα που την θέλει να έχει φάει «κατσάδα» από τον ΑΝΤ1, τότε με αυτές της τις δηλώσεις η Ευγενία ρίχνει λάδια στη φωτιά…

Δείτε το video από την εκπομπή "10 με 1 μαζί"...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top