Γενέθλια έκανε ο Λιάγκας στο πλατό του «Πρωινό mou»!

Ήταν σαν… «καλεσμένος» στην εκπομπή του

Τα γενέθλια του live στον αέρα του «Πρωινό mou» έκανε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής κανονικά γιορτάζει αύριο, ωστόσο οι συνεργάτες του αποφάσισαν να του κάνουν σήμερα την έκπληξη μιας και αύριο είναι Σάββατο, άρα δεν θα έχουν εκπομπή.

Εκεί λοιπόν που συζητούσαν για τα περιοδικά, παρενέβη ο Ουγγαρέζος διακόπτοντας την κουβέντα: «Αύριο ο Γιώργος μας έχει τα γενέθλια του. Μου επιτρέψεις να διακόψω. Θα κάνω μια ανακοίνωση τώρα. Γίνεται 41 ετών», αποκάλυψε ο κολλητός και στενός συνεργάτης του Λιάγκα.

Μάλιστα τον ευχαρίστησε λέγοντας του ότι ο κόσμος «με έχει συνδέσει με σένα βλέποντας με στο δρόμο. Είναι μεγάλη μου τιμή. Θέλω να σου πω ευχαριστώ για ένα χρόνο που έμαθα αυτή τη δουλειά».

Στη συνέχεια, πάσαρε δυο αφιερώματα για τον Γιώργο Λιάγκα. Το ένα ήταν σε μορφή γκάλοπ όπου ο κόσμος έλεγε την άποψη του για εκείνον, και το δεύτερο ήταν αποκλειστικά αφιερωμένο στον σύζυγο από τη Φαίη, η οποία ζήτησε να του ετοιμάσουν ένα video με όλες τις στιγμές της φετινής σεζόν στις οποίες συμπεριφέρεται σαν… μωρό, με τίτλο «Οι δοκιμασίες στο “Πρωινό mou”».

Από Δευτέρα πάντως όπως σας είχαμε γράψει και από το star. gr, η Φαίη επιστρέφει και τα κεφάλια μέσα για Λιάγκα-Ουγγαρέζο, που τόσο καιρό έλειπε η γάτα και χόρευαν τα ποντίκια!

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο…