Ξανά στο νοσοκομείο ο Γιώργος Λιάγκας!

Ποιος μάτιασε το ”Πρωινό mou” και αρρωσταίνουν όλοι;

Ξανά στο νοσοκομείο ο Γιώργος Λιάγκας!
Μια μικρή μετεγχειρητική αδιαθεσία οδήγησε ξανά τον Γιώργο Λιάγκα στο νοσοκομείο. Το «Πρωινό mou» ξεκίνησε σήμερα χωρίς τον παρουσιαστή του, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μας ενημέρωσε ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι μια «μαγική εικόνα», γιατί όντως ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν παρών.

«Ο Γιώργος απουσιάζει σήμερα. Ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία, έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο να το τσεκάρει γιατί είναι μια δύσκολη περίοδος, και ο,τι τον ενοχλεί πρέπει να πηγαίνει να το ελέγχει για να μην την πατήσει όπως την άλλη φορά που δεν έσωσε σημασία στο σημεί��», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην έναρξη της εκπομπής.

Μάλιστα μας ενημέρωσε ότι αν όλα πάνε καλά στο check-up, «ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι σε λίγο κοντά μας».

Ευχέλαιο θα πρέπει να κάνουν εκεί στο "Πρωινό mou" αφού δεν εξηγείται αλλιώς! Κάποιος τους ματιάζει και αρρωσταίνουν όλοι. Μετά τον Γιώργο Λιάγκα που ένιωσε αδιαθεσία δυο φορές, ήρθε και η σειρά της Ελένης Πετρουλάκη.

Η γυμνάστρια όπως σας είχαμε ενημερώσει και χθες αποκλειστικά από το star.gr, θα εμφανιζόταν σήμερα στο "Πρωινό mou" μαζί με την γυμνάστρια των celebrities Ramona Braganza, όπου και θα αποκάλυπταν τα μυστικά τους για ένα τέλειο σώμα.

Τελικά, η Ελένη Πετρουλάκη αναγκάστηκε αργά το βράδυ να ακυρώσει την εμφάνιση της, καθώς αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και υψηλό πυρετό!

Κάποιος να τους "ξεματιάσει" και γρήγορα...!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top