To τέλος της Όπρα και το επτασφράγιστο μυστικό της...

Εκπομπή - έκπληξη ετοιμάζουν στην παρουσιάστρια

To τέλος της Όπρα και το επτασφράγιστο μυστικό της...

Όπως σας έχουμε ξαναπεί στο star.gr, η εκπομπή της Oprah Winfrey ρίχνει αυλαία και στις ΗΠΑ επικρατεί π α ν ι κ ό ς!


Ποιος θα είναι ο τελευταίος καλεσμένος, τι θα φορέσει, τι θα γίνει στο πλατό είναι μόνο μερικές από τις ανησυχίες των τηλεθεατών που περιμένουν να δουν «θαύματα» στην οθόνη!


Το θέμα είναι όμως ότι ούτε η ίδια η Oprah δεν ξέρει τι θα γίνει στην τελευταία της εκπομπή με τίτλο «Έκπληξη Όπρα! Ένας θεαματικός αποχαιρετισμός»,αφού την σκαλέτα ετοιμάζουν οι συνεργάτες της και η εκπομπή θα είναι κάτι σαν ένας φόρος τιμής στην βασίλισσα των talkshows.


Πάντως, μπορεί να είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα το αποχαιρετιστήριο πάρτι προς τιμήν της, όμως τον τελευταίο καλεσμένο τον κρατάει για έκπληξη.


Πρόκειται για επτασφράγιστο μυστικό αυτής και των συνεργατών της που δεν αφήνουν με τίποτα να διαρρεύσει ούτε μια πληροφορία.


Το τι μελάνι έχει χυθεί στον αμερικάνικο τύπο… Θα είναι ο Μαντέλα; Θα είναι ο Ομπάμα; Ποιος;... Αρκεί να κάνουμε λίγες ώρες υπομονή…


Πάντως, το κανάλι τρίβει τα χέρια του, αφού η τιμή των διαφημίσεων ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ και πρόκειται φυσικά για το υψηλότερο ποσό που έχει ζητηθεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top