«Οι εκπομπές της Ρούλας είναι ένα τίποτα»

«Γιατί ασχολείται που την λένε χοντρή και κακοντυμένη;»

«Οι εκπομπές της Ρούλας είναι ένα τίποτα»

Η… «συμπάθειά» του στην Ρούλα είναι γνωστή. Όποτε ακούσει το όνομά της, το πρόσωπό του «λάμπει», ενώ το στόμα του στάζει… «μέλι». Ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε για μια ακόμη φορά την αγαπημένη του παρουσιάστρια και τις εκπομπές της, τις οποίες χαρακτήρισε «ένα τίποτα».

«Τι να πώ πια για την Ρούλα; Αφού τόσα χρόνια είναι τα ίδια. Τα ίδια δεν είναι τόσα χρόνια; Πάντα είμαι αυστηρός με κάτι που δεν μου αρέσει. Να πώ ότι μου αρέσει; Αφού κάτι τέτοιο δεν ισχύει», είπε για «ορεκτικό». Το κυρίως πιάτο, όμως, ήταν ακόμη πιο… «ζουμερό»: «Παρακολουθούσα από παλιά της εκπομπές της και έβλεπε πάντα ότι όλες ήταν ένα τίποτα. Όλες οι εκπομπές της ήταν μια πολύχρωμη λαμπερή φούσκα. Τελείωνε η εκπομπή και δεν σου είχε μείνει απολύτως τίποτα. Εγώ θέλω να δω μια εκπομπή και να μου μείνει κάτι. Εκείνη, δεν έκανε τίποτε άλλο από το να περιαυτολογεί συνέχεια, να φωνάζει και να ασχολείται μόνο με τον εαυτό της. Συγκεκριμένα, είχα δει πέρυσι το Greek Idol και σε κάποια στιγμή του παιχνιδιού, τα παιδιά περίμεναν να ακούσουν την βαθμολογία τους. Δηλαδή έβλεπα ττην αγωνία των παιδιών να ακούσουν τον βαθμό τους και έβλεπα την Ρούλα να απαντά στις κριτικούς που έγραφαν ότι είναι χοντρή και ότι ντυνόταν άσχημα. Ωραίο είναι αυτό;»

Ρωτήστε τον ό,τι θέλετε, πείτε του ό,τι επιθυμείτε. Μην του αναφέρετε όμως το συγκεκριμένο όνομα. Γιατί ο ο παρουσιαστής, κριτής και ραδιοφωνικός παραγωγός δεν χαρίστηκε στην Ρούλα, ούτε όταν ρωτήθηκε για την… πολύχρονη παρουσία της στην τηλεόραση, χαρακτηρίζοντάς την ούτε λίγο ούτε πολύ ... νάρκισσο. «Και τί να κάνουμε που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση; Να της βάλουμε ένα παράσημο, να της κάνουμε και ένα άγαλμα Θέλει; Πώς δεν θέλει θα μου πείτε…»

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο κος Μουρατίδης πρόσθεσε πως αν την δει, θα της πει και καλησπέρα. Σκεφτείτε να μην την χαιρετούσε δηλαδή κιόλας…

Αν και η Ρούλα σχεδόν μονοπώλησε την συνέντευξή του στην Πρωινή Μελέτη, ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε και για το x-factor, το οποίο, όπως είπε, δεν γνωρίζει εάν θα συνεχιστεί, ενώ αποκάλυψε ότι είχε συμμετάσχει σε οντισιόν για παρουσίαση του παιχνιδιού «η στιγμή της αλήθειας», που τελικά ανέλαβε η Ευγενία Μανωλίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top