Τί σχέση μπορεί να έχει ο Στ. Μάϊνας με τον πρωθυπουργό;

Το αποκάλυψε ο Γ. Πρετεντέρης

Τί σχέση μπορεί να έχει ο Στ. Μάϊνας με τον πρωθυπουργό;

Μια διαφορετική… «Ανατροπή» είδαμε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς η εκπομπή άφησε για λίγο τα θέματα της επικαιρότητας, την αναδιάρθρωση του χρέους και τους καλεσμένους από τον πολιτικό χώρο και φιλοξένησε τους καλεσμένους από το Νησί.

Απόλυτα ενημερωμένος για το σενάριο και έχοντας διαβάσει και το ομώνυμο βιβλίο, ο Γιάννης Πρετεντέρης αστειεύθηκε με όλους τους συντελεστές, ενώ έκανε παράπονα στην σεναριογράφο Μιρέλλα Παπαοικονόμου για τον πρόωρο θάνατο της πρωταγωνίστριας στο σήριαλ. «Γιατί την πεθάνατε τόσο νωρίς τ��ν κα Λέχου, διαμαρτύρομαι…» είπε, ενώ για τον έτερο πρωταγωνιστή Στέλιο Μάϊνα ανέφερε ότι απορεί πώς μπορεί να άντεξε με όλα αυτά που του συνέβησαν. «Νομίζω ότι δεν πρέπει να υπάρχει πρωταγωνιστής σε σήριαλ που να έχει πάθει όλα αυτά που έπαθε ο Μάϊνας. «Πέθανε η γυναίκα του, η οικογένειά του έπαθε λέπρα, ενώ στο τέλος ο ίδιος πνίγηκε! Τι άλλο μπορεί να συμβεί σε έναν πρωταγωνιστή δηλαδή;»

Απευθυνόμενος στην συγγραφέα του βιβλίου Βικτόρια Χίσλοπ, απόρησε πώς με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, εκείνη εξακολουθεί να αγαπάει την χώρα μας, ενώ στο τέλος έκανε και χιούμορ, συνδέοντας τον ήρωα της σειράς με την πρωθυπουργική θέση: «Ο Στέλιος Μάϊνας θα μπορούσε άνετα να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας. Γιατί εάν ο τωρινός πρωθυπουργός, κάνει κανό, ο επόμενος, με τόσο κουπί που έχει κάνει, δεν μπορεί παρά να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top