Επανάληψη σειράς του ΑΝΤ1 πέρασε το «Μες την Καλή Χαρά»

Δείτε τι έδειξε το ραβασάκι της ΑGB

Με 16,3% στο σύνολο και 21,1% στα νεανικά κοινά τερμάτισε η εκπομπή «Μες την Καλή Χαρά», την οποία παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο η Ναταλία Γερμανού.

Την ίδια ώρα ο ANT1 από απέναντι, προέβαλλε αρχικά την ελληνική ταινία "ο Τρελοπενηντάρης" και έπειτα σε επανάληψη, τη σειρά "Ο πόλεμος των άστρων".

Εντύπωση προκαλεί ότι τόσο "Ο Τρελοπενηντάρης" όσο και "ο Πόλεμος των Άστρων", σημειώνουν υψηλά νούμερα στο σύνολο. Αναλυτικά, η ελληνική ταινία του ΑΝΤ1 έκανε 16% στο σύνολο, φτάνοντας σε απόστασ�� αναπνοής το "Μες την Καλή Χαρά", ενώ η ελληνική σειρά που ακολούθησε κατάφερε να ξεπεράσει στο σύνολο την Ναταλία Γερμανού, αγγίζοντας το 19,2%.

Στα νεανικά κοινά τώρα, το "Μες την Καλή Χαρά" κατάφερε να διατηρήσει την πρωτιά του, καθώς ο "Τρελοπενηντάρης" σημείωσε 15,7% ενώ "ο Πόλεμος των Άστρων" 14,6%.

Αξιοσημείωτα είναι πάντως τα υψηλά νούμερα των επαναλήψεων του ΑΝΤ1, αν υπολογίσουμε ότι η Ναταλία κάθε Σαββατοκύριακο «παίζει» μόνη της χωρίς live πρόγραμμα ή ανταγωνισμό από τους «απέναντι».

Δείτε ένα απόσπασμα από το χθεσινό "Μες την Καλή Χαρά"...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top