Ξανά στο «Πρωινό mou» ο Γιώργος Λιάγκας

Ήταν μαζί του και η Φαίη;

Ξανά στο «Πρωινό mou» ο Γιώργος Λιάγκας
Μετά από σχεδόν δυο εβδομάδες απουσίας, ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο «Πρωινό mou». Εμφανώς αδυνατισμένος μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο παρουσιαστής εμφανίστηκε όλο κέφια και χαρά στις επάλξεις. Ωστόσο παρακάλεσε τους συνεργάτες του να μην τον κάνουν να γελά πολύ μιας και πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας.

Με το που έπεσε το σήμα της εκπομπής, οι συνεργάτες του τον υποδέχτηκαν εν μέσω ζητωκραυγών και χειροκροτημάτων και μόλις κόπασαν οι πανηγυρισμοί, το λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, χωρίς να παραλείψει να τους ευχαριστήσει όλους για την πολύτιμη βοήθεια τους όσο εκείνος ανάρρωνε.

Πρώτα, ευχαρίστησε τον κόσμο που όπως είδαμε και από τα νούμερα, στήριξε την εκπομπή παρά την απουσία των δυο κύριων παρουσιαστών (της Φαίης και του Γιώργου): «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ, τον κόσμο, που στηρίζει αυτή την ομαδική προσπάθεια του Πρωινού μας. Ήταν προφητικό αυτό που θα έλεγα μια μέρα πριν αρρωστήσω. Ότι… « μέχρις ενός». Έλειψε η Φαίη, έλειψα εγώ. Αλλά όποιος και να λείψει, αυτή η εκπομπή έχει δέσει τόσο πολύ, είναι μια ομάδα και ο κόσμος την στηρίζει. Και πάνω απ΄όλα πρέπει όλοι που κάνουμε αυτήν εδώ την εκπομπή, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας έχει αγκαλιάσει, μας έχει αγαπήσει και μας παρακολουθεί καθημερινά. Είναι μεγάλη τιμή, και μεγάλη ευθύνη για μας».

Στη συνέχεια, ήρθε η σειρά του Ουγγαρέζου: «Δεύτερον θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον φίλο μου τον Δημήτρη τον Ουγγαρέζο που μια εβδομάδα τώρα, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, και ήταν πάρα πολύ καλός στις επάλξεις εδώ της εκπομπής».

Τρίτη, ευχαρίστησε τη Φαίη λέγοντας χαριτολογώντας: «να ευχαριστήσω βέβαια και τη Φαίη που είχε δυο μωρά στο σπίτι, και να πω για σας που ανησυχείτε ότι εντάξει, και η Φαίη είναι καλά και θα είναι μαζί μας από μέρα σε μέρα».

Δείτε στο video την έναρξη της εκπομπής και τις ευχαριστίες του Γιώργου Λιάγκα…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top