Γεννάει η Νόρα! Πάλι χαμός θα γίνει στην «Εδέμ»

Όλες οι εξελίξεις

Υπήρχε περίπτωση να μην έρθουν τα πάνω – κάτω στην Εδέμ λίγο πριν το τέλος; Φυσικά και όχι!


Μια εβδομάδα πριν πέσει η αυλαία, η πανούργα Νταίζη, που έχει πείσει τον Χρήστο ότι άλλαξε, δέχεται πρόταση γάμου και πετάει στα ουράνιο. «Υes, Ido» θα πει φυσικά, αφού το περιμένει πώς και πώς τόσο καιρό.


Κουμπάρα του ζεύγους η Στέλλα, -ποια άλλη;- αφού κανείς άλλος δεν την συμπαθεί. Μάλιστα η Στέλλα προσπαθεί να πείσει ότι τους αδερφούς της Νταίζης, Νικόλα και Στέφανο να την συνοδεύσουν, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τι θα δεχτούν.


Και ενώ η Νταίζη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η Μελίτα έχει πιάσει πάτο, αφού ξανα- εξομολογείται τον έρωτα της στον Στέφανο και ξανα –τρώει χυλόπιτα. «Τελειώσαμε», της λέει, αφού είναι fullinlove με την Εριέττα.


Εκτός από τα προβλήματα καρδιάς όμως, έχουμε και άλλα, αφού η σορός του Αραβαντινού α – γνο- εί –ται!


Ανοίγουν τον τάφο και βρίσκουν τρία πτώματα, κανένα από τα οποία δεν έχει σημάδια, γιατί κανένα δεν είναι του Αραβαντινού!


Η Εύα καταφέρνει να μαγνητοσκοπήσει τα ραντεβού της με τον Θάνο, τον παντρεμένο φίλο της κόρης της, ο οποίος χωρίζει την Μαρίλια και λέει στην μητέρα της ότι την αγαπάει. Μπάχαλο!... Και ακόμα δεν έχει σκάσει η «βόμβα» για την εγκυμοσύνη της Μαρίλιας.


Τέλος της εβδομάδας έχουμε γεννητούρια, αφού σπάνε τα νερά της Νόρας την Παρασκευή, ενώ την ίδια ώρα ο Λουκάς μαθαίνει ότι ο Πέτρος έχει προχωρήσει σε καταγγελία στο πειθαρχικό συμβούλιο.


Πηγή: TVΖάπινγκ


Δείτε τι θα γίνει την Δευτέρα στο βίντεο που ακολουθεί...