Δυσαρέσκεια από το αθλητικό τμήμα της ΝΕΤ

Σπανίως παίζουν αθλητικά στο κεντρικό δελτίο

Την δυσαρέσκειά του προς τους υπευθύνους του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ εξέφρασε το αθλητικό τμήμα, το οποίο βλέπει το τελευταίο διάστημα το δελτίο των 21:00 να ολοκληρώνεται χωρίς όμως… αθλητικές ειδήσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι όταν έγινε κρούση και στην ίδια την παρουσιάστρια του δελτίου Ελλη Στάη, εκείνη επικαλέστηκε την μακρηγορία των πολιτικών στα παράθυρα, θεωρώντας ότι εκείνοι ευθύνονται που σπανίως υπάρχει χρόνος για αθλητικά. Ακόμη, όμως, και εάν υπάρξει μετάδοση αθλητικών ειδήσεων, αυτή είναι εντελώς ξεχωριστή και «βγαίνει» μετά την αποφώνηση της Έλλης Στάη και αφού εκείνη καληνυχτίσει και ολοκληρώσει το δελτίο. Δεν αποτελούν δηλαδή εμβόλιμη στήλη μέσα στο δελτίο της Κρατικής τηλεόρασης.

Έτσι, γίνεται σοβαρή προσπάθεια τα αθλητικά να ενταχθούν και πάλι στο κεντρικό δελτίο σε καθημερινή βάση. Οι ειδήσεις επέστρεψαν. Θα επιστρέψουν και τα αθλητικά;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top