Πετρετζίκης σε Ουγγαρέζο: «όχι ρε μ*λ*κ*»!

Του... ξέφυγε επειδή δεν ήξερε πώς κουμπώνει το μπλέντερ!

Πετρετζίκης σε Ουγγαρέζο: «όχι ρε μ*λ*κ*»!

Μπορεί ο άνθρωπος να σπούδασε μαγειρική, αλλά επιτρέπεται τόσους μήνες στο «Πρωινό Mou» να μην έχει μάθει ούτε τα βασικά τηλεοπτικά ο Άκης Πετρετζίκης; «όχι ρε μ*λ*κ*» ξεστόμισε ο μάγειρας, την ώρα που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον βοηθούσε στην κουζίνα! Βέβαια, είχε κάνει και ο παρουσιαστής την «πατάτα» του, καθώς έβαλε το καπάκι στο... κάτω μέρος του μπλέντερ!

Ο master chef έβαλε τα υλικά που χρειαζόταν για να φτιάξει ένα μείγμα για πανέ στο μπλέντερ και ζήτησε από τον Ουγγαρέζο να τα χτυπήσει όλα μαζί μέχρι εκείνος να ετοιμάσει το κοτόπουλο.

Το έψαξε από εδώ, το έφερε από εκεί, το ξαναέφερε από εδώ, το γύρισε από εκεί... πού να βρει ο Δημητράκης πώς μπαίνει το καπάκι στο μπλέντερ; Τόσο δύσκολο ήταν να δει από ποιά πλευρά ήταν η τρύπα στο καπάκι; Όχι βέβαια... Το αποκορύφωμα ήρθε όταν ο παρουσιαστής γύρισε ολόκληρο το μπλέντερ ανάποδα, μπας και το καπάκι μπαίνει από κάτω!

Αυτό είδε ο μάγειρας και δεν κρατήθηκε: «όχι ρε μ*λ*κ*, όχι», είπε και το επανέλαβε, ενώ σύσσωμο το στούντιο είχε λυθεί στα γέλια με τον Ουγγαρέζο και το μπλέντερ!

«Εντάξει ρε παιδιά... Εγώ ήμουν τριτοδεσμίτης, ήμουν των θεωρητικών», δικαιολογήθηκε ο Ουγγαρέζος! Και το... μπλέντερ σε ποιά δέσμη ήταν; Στην πρώτη ή στην τέταρτη;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top