Ναταλία Γερμανού: «δεν έγινα μητέρα γιατί είμαι υπεύθυνη»

Ποια συνεργάτιδα της θαυμάζει;-θα κάνει παιδί;

Ναταλία Γερμανού: «δεν έγινα μητέρα γιατί είμαι υπεύθυνη»
Για την συνεργάτιδα της και πολύ καλή της φίλη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και το λάθος που απέφυγε μίλησε η Ναταλία Γερμανού.

Καλεσμένη στο «10 με 1 μαζί», αποκάλυψε ότι ο λόγος που δεν έγινε μάνα, ήταν ακριβώς επειδή είναι υπεύθυνη: «Το λάθος το απέφυγα. Πιο πολύ φοβάμαι να μην έκανα το λάθος να φέρω στον κόσμο ένα παιδί και να αποδειχτώ ανίκανη να το μεγαλώσω σωστά».

Άλλωστε όπως έχει ξαναπεί και παλαιότερα, «δεν είμαστε όλες οι γυναίκες γεννημένες για μάνες». Κατά την άποψη της, ένα παιδί χρειάζεται 100% αφοσίωση: «ένα σωστό σπιτικό και μια σωστή οικογένεια. Τις στιγμές που μου παρουσιάστηκε ευκαιρία να γεννήσω ένα παιδί, δεν τα είχα όλα, δεν είχα το πακέτο. Δεν είχα το μυαλό μου ΕΚΕΙ, αλλά σκορπισμένο σε άλλα 10 πράγματα».

Αυτός είναι και ο λόγος που θαυμάζει τη συνεργάτιδα της Σίσσυ. Εκτός του ότι θεωρεί «την ωραιότερη γυναίκα της ελληνικής τηλεόρασης», συγκινείται όπως λέει όταν «τη βλέπω με το γιο της. Ειδικά τώρα που έχει μεγαλώσει και έρχεται μαζί μας στο πλατό. Είναι η καλύτερη μάνα που θα μπορούσε να έχει ένα παιδί».

Μελλοντικά πάντως δεν αποκλείεται να δούμε τη Ναταλία μανούλα, αφού δυο πράγματα την έχει διδάξει η ζωή να αποφεύγει: τις λέξεις «ποτέ» και «για πάντα».

Δείτε στο video απόσπασμα από τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top