Xωρίς «Πρωινό mou» του χρόνου;

Τι σκέφτεται το Mega για το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά

Xωρίς «Πρωινό mou» του χρόνου;
Σε σκέψεις βρίσκεται το Mega καθώς η οικονομική κρίση χτύπησε και την πρωινή ζώνη του σταθμού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία πρόταση ανανέωσης συμβολαίου ούτε στον Γιώργο Λιάγκα, αλλά ούτε και στη Φαιη Σκορδά, κάτι το οποίο έχει και ο ίδιος παραδεχτεί δημόσια.

Εκτός από τους δυο κεντρικούς παρουσιαστές του «Πρωινό mou», πρόταση ανανέωσης δεν έχει δεχτεί και κανένας άλλος συντελεστής της πολύ επιτυχημένης εκπομπής, ούτε σε δημοσιογραφικό αλλά ούτε και σε τεχνικό επίπεδο.

Όπως είναι φυσικό, το πρόβλημα δεν αποτελούν τα νούμερα της εκπομπής, τα οποία καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν έπιασαν κορυφή. Το πρόβλημα είναι ότι τα υψηλά νούμερα δεν μεταφράζονται πάντα σε διαφημιστικά έσοδα.

Αυτός είναι και ο λόγος που το Mega προβληματίζεται έντονα για το αν θα έχει πρωινό του χρόνου! Σε περίπτωση πάντως που οι ιθύνοντες του καναλιού αποφασίσουν να συμπεριλάβουν κάποιο πρόγραμμα στην πρωινή ζώνη, θα είναι σίγουρα με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, αλλά με περικοπές στους μισθούς και στο συνολικό budget.

Δείτε ένα απόσπασμα από την πολύ επιτυχημένη εκπομπή...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top