Σεργουλόπουλος VS Μανωλίδου

«Δεν βλέπω τίποτα το αληθινό πάνω της»

Σεργουλόπουλος VS Μανωλίδου
Χείμαρρος ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Σε μια απόλυτα αυθόρμητη και ειλικρινή συνέντευξη, μίλησε ξεκάθαρα και για το ποια είναι η άποψη του για την Ευγενία Μανωλίδου.

«Δεν βλέπω καμία αλήθεια στη Μανωλίδου.Δεν βλέπω έναν αυθεντικό άνθρωπο. Βλέπω μια γυναίκα που παίζει πολύ το κοριτσάκι, την μπεμπέκα. Δεν μπορεί να με πείσει ένας άνθρωπος που έχει κάνει κλασικές σπουδές και υπήρξε μαέστρος, ότι μπήκε πια σε αυτό το “τριπάκι” και ασχολείται μόνο μ’ αυτό. Όλη η αγάπη για την Τέχνη και την παρτιτούρα που μας έλεγε τόσο καιρό, που πήγε;»

Μάλιστα χαρακτηρίζει «χυδαία» την «Στιγμή της Αλήθειας». Την εκπομπή που παρουσίαζε η Ευγενία Μανωλίδου και είχε ξεσηκώσει ��ύελλα αντιδράσεων. «Δεν θα το έκανα όσα λεφτά κι αν μου έδιναν. Προσέβαλε τους ανθρώπους με τρόπο εξευτελιστικό και απαράδεκτο» λέει ο Φώτης στο περιοδικό «Radar».

Μιλώντας για το πρόβλημα της υγείας του που παραλίγο να αποδειχτεί μοιραίο, αποκάλυψε ότι «κινδύνευσα πάρα πολύ. Με συγκίνησε τρομερά η αγάπη του κόσμου, των δικών μου, των φίλων μου. Δύσκολο, αλλά πέρασε!»

Πριν λίγο καιρό, αποκάλυψε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου τις διαφορετικές του ερωτικές επιλογές. Πως αντέδρασε η μητέρα του σ΄αυτό; «η μητέρα μου δεν είχε κανένα πρόβλημα απολύτως» λέει, και τονίζει ότι «στην τελική τι αφορά τον κόσμο τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του; Το outing του καθενός είναι προσωπική του υπόθεση».

Πριν τρία χρόνια, είχε μπει στη διαδικασία να υιοθετήσει ένα παιδάκι. Τελικά δεν το έκανε λόγω προσωπικών λόγων. Όσο για το αν σκέφτεται κάποια στιγμή να παντρευτεί; «δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Είμαι πολύ μικρός ακόμα άλλωστε!»

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή "Φώτης Μαρία live"...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top