Ένταση με τον Χρήστο Παπουτσή στο κεντρικό δελτίο του Mega

Δείτε γιατί «άναψαν τα αίματα»

Ένταση με τον Χρήστο Παπουτσή στο κεντρικό δελτίο του Mega

Άστραψε και βρόντηξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega! Τα αίματα άναψαν για τα καλά ανάμεσα στον Χρήστο Παπουτσή, τον παρουσιαστή του δελτίου αλλά και τους δύο σχολιαστές, με αιχμηρά σχόλια εκατέρωθεν.

«Σας παίρνω τηλέφωνο γιατί έχω την αίσθηση ότι έχετε ξεπεράσει κάθε όριο δεοντολογίας και δημοσιογραφικής ηθικής», άρχισε να λέει ο κ. Παπουτσής αμέσως μόλις βγήκε στον αέρα, για να απαντήσει ο Μανώλης Καψής «δεν ξεκινάμε καλά πάντως» και ο Νίκος Στραβελάκης να του επισημαίνει «αντί να παραδώσετε μαθήματα δεοντολογίας και ηθικής, καλό θα είναι να απαντήσετε στις επικρίσεις που δέχεστε».

Η ένταση συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση, με τους κ.κ. Στραβελάκη και Παπουτσή να μιλούν ο ένας πάνω στον άλλο.

«Είπατε κάτι βαρύ, το οποίο δεν το ανέχομαι», είπε ο άνκορμαν του δελτίου και κάλεσε εκ νέου τον υπουργό να απαντήσει. «Η δεοντολογία της δημοσιογραφίας και η δημοσιογραφία που ξέρει όλος ο λαός λέει πως όταν παρουσιάζονται οι θέσεις όλων των κομμάτων τότε παρουσιάζεται και η απάντηση, την οποία έδωσα σήμερα», συνέχισε ο κ. Παπουτσής.

Εξηγήσεις για το σχετικό ρεπορτάζ του Mega έδωσε ο Μανώλης Καψής λέγοντας πως το κανάλι έπαιξε και την σημερινή δήλωση του υπουργού, ενώ ο Νίκος Στραβελάκης του διάβασε on air το κείμενο του βίντεο!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top