Μαρία Σάκκαρη στο Traction: «Έχω κάνει πολλούς άνδρες να κλάψουν»

Τι είπε για τα παιδικά της χρόνια και το ποδόσφαιρο

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου τένις, η Ελληνίδα Μαρία Σάκκαρη, έκατσε στη θέση της οδηγού και τη νέα Porsche Cayenne Coupe e hybrid.

Στη θέση του συνοδηγού, ο Κώστας Στεφανής με τον οποίο συζήτησαν για διάφορα θέματα, όπως τον αθλητισμό και τα γρήγορα αυτοκίνητα.
Αυτό όμως που δε γνωρίζαμε για την σπουδαία αθλήτρια είναι την αγάπη που είχε από μικρή στο ποδόσφαιρο. «Όταν ήμουν 6-7 ετών μου άρεσε πάρα πολύ το ποδόσφαιρο. Έπαιζα 5X5 ήμουν το μόνο κορίτσι ανάμεσα σε τόσα αγόρια», είπε αρχικά στην εκπομπή «Traction» και στη συνέχεια πρόσθεσε με χιούμορ: «Έχω κάνει άντρες να κλάψουν σε αυτή την ηλικία, επειδή τους έβαλα απλά γκολ».

 

 

 

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
➢    BMW 1 Series: Ο Κώστας Στεφανής, ο Μάνος Στεφανής και ο Θωμάς Ευθυμίου συναντιούνται, οδηγούν την  μπροστοκίνητη πλέον, νέα BMW Σειράς 1, μοντέλο που χαρακτηρίζεται από νέα εμφάνιση, νέες τεχνολογίες, νέο πλαίσιο και αυξημένη ευρυχωρία.
➢    KIA XCeed: Στην Νότια Γαλλία βρίσκεται ο Κώστας Στεφανής και συγκεκριμένα στη Μασσαλία, όπου οδηγεί το εντυπωσιακό νέο KIA XCeed, ένα crossover όχημα όπου μπορεί να κινηθεί άνετα σε διαφορετικές επιφάνειες. Παράλληλα, γνωρίζει και συνομιλεί με τον Έλληνα Γιάννη Ρούσση, ο οποίος από το κέντρο της Αθήνας, που γεννήθηκε και μεγάλωσε, εκτελεί σήμερα χρέη Product Manager της KIA στα κεντρικά της κορεατικής μάρκας στην Γερμανία.


➢    Motor Oil – Ταχυφορτιστές NRG: Η ηλεκτροκίνηση είναι πιο κοντά από ότι φανταζόμαστε και η NRG, σε συνεργασία με τη Motor Oil βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις, δημιουργώντας ένα πλήρες δίκτυο φόρτισης σε δώδεκα (12) σημεία στους Ελληνικούς αυτοκινητόδρομους.
➢    Aprilia Tuono 1100: Η επιτομή της τεχνολογίας σε δύο τροχούς, βασισμένη στην εμπλοκή της Aprilia στο MotoGP. Προηγμένα ηλεκτρονικά βοηθήματα, τα οποία περνούν πλέον στην παραγωγή για καθημερινή χρήση από τους αναβάτες, που μπορεί να ρυθμίσουν πολλές παραμέτρους.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Traction»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top