Τι σχέση έχει ο Γ. Παπανδρέου με την Eurovision;

Ακούστε την φονική ατάκα της παρουσιάστριας της ΕΡΤ

Τι σχέση έχει ο Γ. Παπανδρέου με την Eurovision;

Δύο πράγματα συμβαίνουν. Ή υπάρχει μεγάλη σύμπνοια μεταξύ ΕΡΤ, Εurovision και κυβέρνησης ή οι παρουσιάστριες της ΕΡΤ δεν διστάζουν να εκφράσουν δημόσια τις επιφυλάξεις τους για όσα λέει ο πρωθυπουργός.


Εκεί λοιπόν που καθόμασταν αναπαυτικά στον καναπέ μας και παρακολουθούσαμε χθες βράδυ τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision, ήρθε η ώρα για το τραγούδι της Ρουμανίας. Το τραγούδι έχει τον τίτλο Change, δηλαδή αλλαγή. Είναι φαίνεται η λέξη φετίχ για τους παρουσιαστές της ΕΡΤ, η λέξη σύνθημα που έρχεται από την μακρινή εποχή του Α. Παπανδρέου και φαίνεται πώς κάτι άναψε μέσα στο μυαλό της παρουσιάστριας της βραδιάς Μαρίας Κοζάκου.


«Change. Αλλαγή. Δηλαδή Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε... που θέλει να πει και ο ποιητής…», εκστόμισε η παρουσιάστρια και μας άφησε παγωτό. Πώς το είπατε μαντάμ; Τι θέλει να πει και ο ποιητής; Δηλαδή ο Γ. Παπανδρέου είναι ο ποιητής; Διότι αυτός είχε πει το εν λόγω σύνθημα κατά την προεκλογική περίοδο, μαζί με το άλλο, το: "Λεφτά υπάρχουν" και έχουν αφήσει και τα δύο ιστορία.


Η κ. Κοζάκου, πάντως, πρέπει να κατάλαβε την δολοφονική ατάκα που κατά λάθος της ξέφυγε και πρόσθεσε για να το σώσει...«καθώς ο δρόμος ανοίγει μέσα από την τόλμη και την αλλαγή». Ποιος δρόμος της Eurovision; Ήμαρτον κύριε!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top