H Εύα ξεμπροστιάζει τον φίλο της Μαρίλιας

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα «Μυστικά»

H Εύα ξεμπροστιάζει τον φίλο της Μαρίλιας
Όσο πάμε προς το τέλος της σεζόν οι εξελίξεις γίνονται όλο και πιο συνταρακτικές. Αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις επικεντρώνονται στην Εύα και στην προσπάθεια της να αποδείξει ότι ο Θάνος δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Όπως ξέρετε η Εύα έχει βάλει σκ��πό να ξεμπροστιάσει τον παντρεμένο εραστή της Μαρίλιας, τον οποίο θεωρεί ανάξιο για αυτή. Και θα τα καταφέρει, αφού θα της την πέσει (δεν ξέρει ότι είναι η μητέρα της) και αυτή δεν θα χάσει ευκαιρία. Θα τον καλέσει σπίτι της και θα τον ξεμπροστιάσει, αφού η μικρή θα τους κάνει τσακωτούς.

Βέβαια, το σκηνικό δεν αρέσει καθόλου στον Λευτέρη, ο οποίος κάνει τα πάντα να το αποτρέψει, άδικα όμως.

Εκτός από το θέμα της Μαρίλιας, το ενδιαφέρον της Εύας απασχολούν τα βαφτίσια του μικρού Άγγελου, που θα δούμε την Παρασκευή. Τέσσερις θα είναι οι νονοί του μικρού: Δάφνη, Νικόλας, Νόρα και Λουκάς.

Μπορεί το πρώην ζευγάρι Εύα και Στέφανος να λάμπουν από ευτυχία για το ευτυχές γεγονός, όμως η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, αφού ο Πέτρος έχει δώσει τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία χαρακτηρίζει τον Λουκά «ανεπαρκή» και απειλεί ότι θα τον στείλει στο Πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου, ενώ ο αστυνομικός, Παναγιώτης, εμφανίζεται στα βαφτίσια.

Όλοι «παγώνουν», όμως ο ίδιος τους ενημερώνει ότι παρευρίσκεται στο μυστήριο ως πολίτης και τους ξεκαθαρίζει ότι οι συλλήψεις θα γίνουν μετά!!!

Υ.Γ.: Η Μελίτα, που έχει σκάσει από την ζήλια της, δεν θα παρευρεθεί στην βάφτιση...

Δείτε πρώτοι τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της βάπτισης στο βίντεο που ακολουθεί.


Πηγή: TVZάπιγκ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top