Tατιάνα-Ευαγγελάτος: για ποδήλατο στην Κηφισιά!

Τρυφερά φιλιά, ματιές και αγκαλιές στη μέση του δρόμου

Tατιάνα-Ευαγγελάτος: για ποδήλατο στην Κηφισιά!
Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος, είναι από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Έπειτα από 13 χρόνια γάμου, καταφέρνουν να διατηρούν τη μαγεία στη σχέση τους κάνοντας απλά, καθημερινά πράγματα.

Οι δυο τους, εθεάθησαν το Σάββατο το μεσημέρι, να κάνουν μια ρομαντική βολτούλα με τα ποδήλατα τους στην Κηφισιά. Με casual στυλ και χαλαρή διάθεση, απόλαυσαν και με το παραπάνω την τσάρκα τους ενώ όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα περιοδικά «ΟΚ» και «Hello», ο έρωτας ανάμεσα τους καλά κρατεί.
Φορώντας φόρμες, ζακετάκια και αθλητικά παπούτσια, περιηγήθηκαν με τα ποδήλατα τους στους δρόμους της Κηφισιάς, ενώ δεν έλειψαν και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα τους, καθώς ο Νίκος Ευαγγελάτος την κοιτούσε στα μάτια, με την Τατιάνα να ανταποδίδει τα τρυφερά βλέμματα.

Κάποια στιγμή μάλιστα, ο δημοσιογράφος την πήρε αγκαλιά και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο. Μια ώρα αργότερα και αφού τελείωσαν τη βόλτα τους, κατευθύνθηκαν και πάλι με τα ποδήλατα στο σπίτι τους, αφού πρώτα έκαναν μια στάση σε κατάστημα αλλαντικών για να ψωνίσουν τ΄απαραίτητα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top