Oυγγαρέζος:«Έχω καβαλήσει το καλάμι»

Τι λέει για Λιάγκα, Σκορδά, Μπουλέ

Oυγγαρέζος:«Έχω καβαλήσει το καλάμι»
Είχα καβαλήσει το καλάμι στο δεύτερο έτος του πανεπιστήμιου, που κατάλαβα ότι έχω επικοινωνιακό χάρισμα, παραδέχεται σε συνέντευξή του ο Δ. Ουγγαρέζος, ο οποίος μιλάει για την σχέση του με τον Γ. Λιάγκα και την Φ. Σκορδά και απαντάει για τα αρνητικά σχόλια που έκανε στην Νάντια Μπουλέ.

Δεν έχει φίλους από τον χώρο της showbiz, αφού όπως λέει είναι ένας χώρος που στηρίζεται στις δημόσιες σχέσεις και είναι δύσκολο να «τριφτείς» με κάποιους. Φίλους από τον χώρο των media θεωρεί τον Γ. Λιάγκα και την Μαρία Συνατσάκη.

Για τον Γ. Λιάγκα εξηγεί: «Από το πρώτο meeting φάνηκε η χημεία μας, γιατί ο ένας συμπλήρωνε τις φράσεις του άλλου. Τον θαυμάζω πολύ , όπως φυσικά και τη Φαίη για διαφορετικούς λόγους τον καθένα, τους οποίους έχω αποκρυσταλλώσει», ενώ αναφέρεται και στην γέννηση του παιδιού τους.

«Είναι φοβερό συναίσθημα να βλέπεις έναν ψηλό άντρα σαν τον Λιάγκα, που είναι σοβαρός επαγγελματίας και οικογενειάρχης, να κλαίει σαν μικρό παιδί από χαρά και να συγκινείται κάθε φορά που μιλάει για τον γιο του», λέει.

Σε ποιον μοιάζει ο Λιάγκας junior; «Όταν πρωτοείδα το μωρό, ήταν σαν να αντίκριζα τον Λιάγκα. Η πλειοψηφία λέει ότι μοιάζει στην Φαίη».

Τέλος, όσον αφορά την Νάντια Μπουλέ και τα σχόλια που έκανε για αυτήν εξηγεί: «Από πέρυσι έλεγα μόνο καλά πράγματα για την Νάντια, γιατί είμαι της άποψης ότι ειδικά αν έχεις υπάρξει ζευγάρι με έναν άνθρωπο δεν πρέπει να βγαίνεις και να μιλάς άσχημα για αυτόν…Αν τώρα κάποια πράγματα που τίθενται στο τραπέζι από κάποια δήλωση ή κάποια κίνηση της με βρίσκουν αντίθετο, θα το πω».

Πηγή: Hello
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top