«Πλακώθηκαν» on air Χαριτάτος - Καραμέρος

Ξέσπασαν μεταξύ τους για... την απογραφή του πληθυσμού

«Πλακώθηκαν» on air Χαριτάτος - Καραμέρος

Τι και αν δύο σεζόν τώρα χαμογελούν και μας περνούν την εικόνα του αγαπημένου τηλεοπτικού δίδυμου; Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος «λύγισαν» και αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις onair, με αφορμή την... απογραφή του πληθυσμού!

«Εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη στο κράτος», είπε ο Γιώργος Καραμέρος στην εκπομπή της Τρίτης και ο Σπύρος Χαριτάτος χαρακτήρισε ασαφείς τις ερωτήσεις που θα κάνουν οι απογραφείς.

Αφορμή έψαχναν οι παρουσιαστές, που από τις επικρίσεις για την απογραφή κατέληξαν στο να αποκαλέσει ο ένας τον άλλο... λαϊκιστ��!

«Την διέλυσες την εκπομπή... Σπύρο μου, μην λαϊκίζουμε τώρα», είπε ο Γιώργος Καραμέρος και ο συνεργάτης του ανταπέδωσε τα «πυρά»: «όχι, λαϊκιστής είσαι εσύ Γιώργο μου! Αν θες να γλείψουμε την κυβέρνηση να την γλείψουμε, μην το κάνουμε μόνο τηλεοπτικά σε παρακαλώ πολύ», απάντησε!

Και να ήταν μόνο αυτό... Σταματημό δεν είχε ο Χαριτάτος! «Μην μου ξαναπείς για λαϊκισμούς, δεν είμαστε ίδια πάστα... Σε παρακαλώ πάρα πολύ είμαστε άλλη νοοτροπία εγώ κι εσύ και αυτό είναι η επιτυχία της εκπομπής», κατέληξε.

Τώρα αν όντως έχουν τόοοοση μεγάλη διαφορά στις νοοτροπίες τους ή όλο αυτό ήταν «κοκορομαχία» για τα νούμερα της AGB... μόνο εκείνοι ξέρουν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top