Τι θα γίνει στον 3ο κύκλο του ”50-50”;

Η κόρη του «Παύλου» το αποκαλύπτει!

Τι θα γίνει στον 3ο κύκλο του ”50-50”;
Τέλος δεν έχουν οι «περιπέτειες» για την τρελοπαρέα του «50-50». Τα γυρίσματα του τρίτου και τελευταίου κύκλου της σειράς ολοκληρώνονται και οι εξελίξεις αναμένονται άκρως… διασκεδαστικές!

Οι πρωταγωνιστές της πολύ επιτυχημένης σειράς θα συνεχίσουν με τα καμώματα τους να μας κάνουν να ξεκαρδιζόμαστε ενώ μια… απρόσμενη επιστροφή θα φέρει τα πάνω κάτω!

Η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη (υποδύεται την «Εύα», κόρη του «Παύλου» και της «Ειρήνης»), έδωσε στο περιοδικό Ηello, ένα δείγμα του τι πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η «Εύα» επιστρέφει από το εξωτερικό «και η συνάντηση με τους γονείς της δεν θα σχετίζεται με κάποια ερωτική αλλαγή στη ζωή της, όπως εκείνοι εικάζουν».

Απεναντίας, εκείνη επιστρέφει ανανεωμένη, συνειδητοποιημένη και πιο ώριμη από ποτέ «για να τους ανακοινώσει μια απόφαση που πήρε για το μέλλον της ζωής της».

Η απόφαση της όπως εξηγεί η Δήμητρα Στογιάννη, θα έχει «ανθρωπιστικό χαρακτήρα, θα τους ξαφνιάσει, και θα τους βάλει σε μεγάλες σκέψεις για τους εαυτούς τους αλλά και την κόρη τους».

Η συνέχεια; στις οθόνες μας!

Δείτε στον video απόσπασμα από την πολύ επιτυχημένη σειρά…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top