Με λάθος πληροφορίες για την Eurovision η Μενεγάκη

Την «πήραν στον λαιμό τους» οι πανελίστες

Με λάθος πληροφορίες για την Eurovision η Μενεγάκη

Κάθε άλλο παρά ενημερωμένος για την Eurovision ήταν σήμερα ο «Καφές», καθώς οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη έδωσαν on air λάθος πληροφορίες για τις συμμετοχές και εκείνους που θα προκριθούν στον τελικό του Σαββάτου!

Η παρουσιάστρια ρώτησε το πάνελ για το τι θα δούμε απόψε το βράδυ στο Dusseldorf Arena, όμως, κάθε άλλο παρά αυτό γνώριζαν... Από τι να ξεκινήσουμε; Από το ότι δεν ήξεραν πόσες χώρες διαγωνίζονται απόψε ή από το πόσες θα προκριθούν;

Αδιάβαστος πιάστηκε ο καλεσμένος της εκπομπής, ο πανελίστας του «Κους Κους» Θανάσης Κουμπαρούδ��ς, σύμφωνα με τον οποίο απόψε διαγωνίζονται 10 χώρες και προκρίνονται οι 7. Με αυτές τις λάθος πληροφορίες συμφώνησε και η πανελίστρια του «Καφέ», Έλενα Αρσένη.

Σύμφωνα με τους ίδιους δε, άλλες 10 χώρες παίρνουν μέρος στον ημιτελικό της Πέμπτης, από τις οποίες θα προκριθούν 7. Και να σκεφτείς ότι λίγο πριν είχαν αναφερθεί στα στοιχήματα που θέλουν την Ελλάδα από την 17η μέχρι την 21η θέση στον τελικό... Αν αθροίσουμε τα νούμερα που είπαν οι δύο πανελίστες, μέχρι το... 14 φτάνουμε!

Μα, καλά, αδιάβαστοι πήγαν στην δουλειά; Και αφού δεν ήξεραν... δεν ρώταγαν; Τι φταίει η έρμη η Μενεγάκη να μεταδίδει λάθος πληροφορίες στο κοινό της; Πάλι καλά να λέμε που Κουμπαρούδης και Αρσένη ήξεραν τι ώρα ξεκινάει ο διαγωνισμός!

Προς αποκατάσταση (και ενημέρωση): σήμερα διαγωνίζονται 19 χώρες και άλλες τόσες την Πέμπτη. Από κάθε ημιτελικό θα προκριθούν 10 (συνολικά 20 δηλαδή), οι οποίες θα πάνε στον τελικό μαζί με τους λεγόμενους BIG5 (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία) και, άρα, έχουμε 25 διαγωνιζόμενους σε σύνολο 43 συμμετεχόντων...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top