Aγγελική Νικολούλη: «Είμαι πολύ θυμωμένη με τoυς ανθρώπους του Alter»

«Εγω τιμώ το συμβόλαιο μου»-«δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε»

Aγγελική Νικολούλη: «Είμαι πολύ θυμωμένη με τoυς ανθρώπους του Alter»
Μετά από 400 εκπομπές και 10 χρόνια στο Alter, η Αγγελική Νικολούλη είναι πολύ θυμωμένη. Τις 2000 πολύπλοκες υποθέσεις εξαφανίσεων αλλά και τα πολλά επιτυχημένα χρόνια τηλεοπτικής πορείας, τα διαδέχτηκε η απογοήτευση.

«Νιωθω πραγματικά απέραντη λύπη» λέει η παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ».Το τι μέλλει γεννέσθαι, «δεν το ξέρω, δεν έχω ιδέα. Και αν κάτι με θυμώνει πολύ είναι ότι οι άνθρωποι του καναλιού όφειλαν να έχουν δει τις ξέρες πριν πετάξουν πάνω τους με τόση ευκολία το καράβι. Όφειλαν να μας είχαν προστατέψει όλους. Ζούμε τόσους μήνες τον Γολγοθά. Σηκώνουμε τον Σταυρό. Πόσο θα περιμένουμε για την Ανάσταση;» αναρωτιέται σε συνέντευξη της στο ένθετο «Radar».

Aπο το γραφείο της στο κανάλι, όλα έχουν μείνει όπως τ΄ αφησε στην τελευταία της εκπομπή. «Δεν έχω πάρει ούτε το στυλό μου». Παρόλο που η ρήτρα του συμβολαίου της της επιτρέπει ν΄αποχωρήσει από το κανάλι, παραδέχεται ότι θα μπορούσε να το είχε κάνει, «αλλά τιμώ το συμβόλαιο μου».

Από το μυαλό της , δεν θέλει ούτε σαν ιδέα να περνά ότι το κεφάλαιο Alter έχει κλείσει: «είμαστε σε διαρκή αναμονή. Δεν ξέρω πια τι να πω στους συνεργάτες μου. Δεν ξέρουμε όλοι μας τι να περιμένουμε. Το χειρότερο είναι ότι δεν εμφανίζεται κανείς να μιλήσει στους εργαζόμενους».

Η ίδια και οι συνεργάτες της, παραμένουν απλήρωτοι απο το Ιανουάριο. Για τον εαυτό της δεν την νοιάζει τόσο, όσο για τους συνεργάτες της: «άνθρωποι που έχουν δουλέψει πολύ και για πολλά χρόνια» λέει.

Σε περίπτωση που βρεθεί βιώσμη λύση, δηλώνει διατεθειμένη «να συνεχίσω την εκπομπή που αγαπώ έστω και με λίγα».

Άλλωστε στιγμή δεν μετανιώνει που τόσα χρόνια απέρριπτε τις προτάσεις των άλλων καναλιών: «Παγιδεύτηκα όπως τόσοι εργαζόμενοι. Όμως το κανάλι αυτό με στήριξε και το στήριξα. Μου έδωσε και του έδωσα. Κάναμε καλή δουλειά».

Την περίοδο αυτή, προτεραιότητα της αποτελεί το Alter: «Τα άλλα θα τα δούμε τον Ιούνιο που λήγει το συμβόλαιο μου».

Δείτε απόσπασμα απο την εκπομπή «Φως στο Τούνελ»...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top