Πολλές ανατροπές στην «Ζωή της άλλης»

Η Ελπίδα στην tv, η Ξένια στην αντεπίθεση & ένας νέος έρωτας

Πολλές ανατροπές αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της «Ζωής της άλλης», αν και η σειρά δεν θα ρίξει αυλαία στο τέλος της σεζόν αλλά θα επανέλθει δριμύτερη με μερικά τελευταία επεισόδια από Οκτώβρη.

Εκεί που όλα φαίνονται να έχουν χαθεί, όταν όλοι βρίσκονται σε θέση μάχης εναντίον της Ξένιας, η τρυφερή σχέση που φαίνεται να έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Σήφη και την κοπέλα φαίνεται πως θα προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω. Οι συναντήσεις τους γίνονται ολοένα και πιο πυκνές, εκείνος ενδιαφέρεται, εκείνη βλέπει στο πρόσωπό του τον σωτήρα της, οπότε δεν θέλει και πολύ σύντομα η σχέση τους να κορυφωθεί. Ωστόσο, όταν ο Αλέξης αποκαλύψει στον φιλίππου τις κινήσεις της, δεν θα μείνουν και πολλά περιθώρια για εκείνη στην τηλεόραση.

Μετά τις αποκαλύψεις του Αλέξη, η πανούργα Ξένια δεν θα μείνει ατιμώρητη. Ο παραγωγός θα της δείξει αμέσως την πόρτα της εξόδου από την εκπομπή και δεν θα διστάσει να πάρει στην θέση της την Ελπίδα, την οποία αναγνωρίζει ότι αδίκησε. Φυσικά, η Ελπίδα πετάει στα σύννεφα από την απρόσμενη αυτή εξέλιξη, αλλά αυτό το γεγονός θα την φέρει πιο κοντά στον δημοσιογράφο, που στην ουσία λειτούργησε ως από μηχανής θεός για να αναλάβει την εκπομπή.

Στο προσκήνιο εμφανίζεται και πάλι η Νάνσυ, ένα πρόσωπο που στο παρελθόν είχε καταφέρει να χωρίσει για λίγο την Ελπίδα και τον Χάρη και δεν θα διστάσει να επανέλθει δριμύτερη και να κάνει μηχανορραφίες για να τον κερδίσει. Η Μαίρη και ο Μάνος είναι από τα λίγα ζευγάρια που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, αφού ο γάμος τους αποδεικνύεται καταλυτικός ώστε να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Ωστόσο ταξίδι του μέλιτος δεν θα μπορέσουν να κάνουν, καθώς μια απρόσμενη εξέλιξη στην σχέση Ντορίτας – Νικόλα δεν της τους το επιτρέπει.

Η πλήρης αποκαθήλωση της Ξένιας θα γίνει με το περίφημο ημερολόγιό της, που μπορεί να βρίσκεται τώρα στην κατοχή της, όμως στο μέλλον θα το δούμε κάπου ξεχασμένο, κάποιος θα το ανακαλύψει σε ένα συρτάρι του cateringκαι έτσι ανοίγει για τα καλά ο ασκός του Αιόλου.

Την ίδια ώρα, η σχέση του Αλέξη και της Ελπίδας βασίζεται σε έναν ιδιαίτερο κλεφτοπόλεμο, με θεατές την Στέλλα και τον Χάρη που κάτι μεν ψυλλιάζονται, αλλά δεν μπορούν να φανταστούν πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Τελικά η Ελπίδα θα υποκύψει στην έλξη που νιώθει για τον Αλέξη και ο Αλέξης σε αυτήν που νιώθει για την Ελπίδα, αφού δεν αποφεύγεται το αναπόφευκτο. Και εκεί θα αρχίσουν τα πολλά προβλήματα και για τα δύο ζευγάρια, που όμως θα τα δούμε και θα τα ζήσουμε έντονα τη νέα σεζόν...

Πηγή: TV Ζάπινγκ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top