Αρναούτογλου: «νιώθω τυχερός ΚΑΙ στα προσωπικά μου»

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα;

Αρναούτογλου: «νιώθω τυχερός ΚΑΙ στα προσωπικά μου»
Έχοντας περάσει σχεδόν δυο χρόνια από τότε που ο Γρηγόρης Αρναοούτγλου αποχώρησε από το πρωινό, πλέον βρίσκεται σε άλλη φάση.

«Ήταν μια απόλυτα συνειδητή απόφαση να φύγω. Το μόνο που νιώθεις, είναι ωραίες αναμνήσεις». Ωστόσο, εξομολογείται ότι παρόλο που δεν το μετάνιωσε, ένιωσε ένα φόβο «σε σχέση με την επαγγελματική μου απουσία από την τηλεόραση. Είχα να παλέψω με τη φοβία της επαγγελματικής ανασφάλειας».

Πλέον, δηλώνει «χαρούμενος και ικανοποιημένος», αφού το ολοκαίνουργιο συμβόλαιο του με το Μega, είναι γεγονός: «αποφασίσαμε να κάνουμε μια εκπομπή που πραγματικά λατρεύω. Είναι μια ταξιδιωτική εκπομπή, που εκτός από ορόσημο για μένα είναι και το κόλλημα μου, η τηλεοπτική μου τρέλα και είμαι κατενθουσιασμένος που μετά από 10 χρόνια επιστρέφω πάλι στον δρόμο».

Έπειτα από 20 χρόνια στο τηλεοπτικό προσκήνιο, εξομολογείται στο «TV Έθνος» ότι «πιστεύω όντως πως είμαι “καλό παιδί”. Όλ΄αυτά τα χρόνια δεν έκανα κακό σε κανέναν, δεν πρόσβαλα κανέναν, δεν πάτησα επί πτωμάτων».

Το ίδιο ευνοημένος με τα επαγγελματικά, νιώθει όπως λέει και στα προσωπικά του: «νιώθω απόλυτα τυχερός γιατί από τους ανθρώπους που επέλεξα να δημιουργήσω κατά καιρούς σχέσεις, πήρα πάρα ��ολλά πράγματα. Έγινα πλουσιότερος».

Δείτε απόσπασμα από το "Money Drop" το οποίο παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top