Δρακουλάκη: «Η “Νόρα” θα μείνει τατουάζ στην ψυχή μου

Τα «Μυστικά της Εδέμ» και οι υπερβολές

Δρακουλάκη: «Η “Νόρα” θα μείνει τατουάζ στην ψυχή μου
Η Αντιγόνη Δρακουλάκη, η τηλεοπτική «Νόρα» από τα «Μυστικά της Εδέμ», όχι μόνο δηλώνει ευχαριστημένη από την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια, αλλά πιστεύει ότι ο ρόλος θα της μείνει αξέχαστος.

«Η Νόρα θα είναι τατουάζ στην καριέρα μου», λέει η ταλαντούχα ηθοποιός σε συνέντευξη της στο «Βήμα της Κυριακής». Άλλωστε από την συμμετοχή της στη πολύ επιτυχημένη σειρά, μόνο καλά πράγματα έχει να θυμάται.

«Μου έδωσε χαρές και επιβράβευσε τους κόπους ετών. Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι κουράστηκα. Όλο το κλίμα και οι άνθρωποι γύρω μου είναι τόσο συγκινητικά ζεστοί που τους νιώθω οικογένεια μου. Δεν νιώθω ότι δουλεύω».

Ωστόσο δεν μπορεί να σταματήσει να στεναχωριέται που τελειώνει η σειρά: «δεν ξέρω αν θα βρω ξανά τέτοιες συνθήκες. Ο ρόλος της Νόρας είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει».

Όσο για εκείνους που κατηγορούν τη σειρά για υπερβολές; «στην καθημερινότητα μας ακούω τέτοιες υπερβολές από τις ειδήσεις, που τελικά δεν ξέρω ποιο είναι πιο υπερβολικό: αυτό που υποδύομαι ή αυτό που ζω. Και όμως. Αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας, είναι πολύ πιο υπερβολικό από αυτό που παίζουμε στις σειρές» απαντά η ηθοποιός.

Δείτε απόσπασμα από την πολύ επιτυχημένη σειρά…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top