Elif: Η Τουλάι έχει εξαφανιστεί και δε τη βρίσκουν πουθενά

Μη χάσετε ένα ακόμα συναρπαστικό επεισόδιο τη Δευτέρα στις 17:30 στο STAR

Η Τουλάι έχει εξαφανιστεί και δε τη βρίσκουν πουθενά. Ο Βεϊσέλ είναι πολύ λυπημένος. Πηγαίνει στο κτήμα με την ελπίδα ότι είναι εκεί αλλά απογοητεύεται. Σκέφτεται τον λόγο που η Τουλάι έφυγε και καταλήγει στο συμπέρασμα πως τα λόγια του την πλήγωσαν. 

Η Ελίφ προσπαθεί να πείσει τον συμμαθητή της Ταϊλάν να πει την αλήθεια για τη ζημιά που έκανε και τελικά το καταφέρνει. Ο Ταϊλάν λέει την αλήθεια στη δασκάλα και εκείνη αναφέρει το περιστατικό στον διευθυντή ο οποίος του λέει πως δεν θα τον τιμωρήσει επειδή είχε το θάρρος να πει την αλήθεια. 

Ο Ταϊλάν όμως φοβάται να το πει στους γονείς του. Η Ελίφ τον πηγαίνει στον Γιουσούφ και εκείνος δίνει τη λύση στο πρόβλημά τους. Ο Τζεβαχίρ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα και του ζητάνε μια μεγάλη παραγγελία. Σκέφτεται να αρνηθεί επειδή θεωρεί ότι δεν μπορεί να βγει η δουλειά αλλά η Μελέκ τον διαβεβαιώνει πως θα τα καταφέρουν ζητώντας του όμως να δώσει περισσότερα χρήματα στις εργάτριες.

Ο Τζεβαχίρ δέχεται και πράγματι οι εργάτριες με τη Μελέκ καταφέρνουν να ετοιμάσουν τη μεγάλη παραγγελία. Όμως στο τέλος στέλνουν τα λάθος κουτιά…
 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif