Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια των «Βασιλιάδων»;

Μεγάλες φουρτούνες για τον Μάρκο

Νέες φουρτούνες έρχονται για τον Μάρκο Βασιλιά. Οι δύο γυναίκες που τον διεκδικούν, η Γιούλη και η Χριστίνα θα γίνουν έξαλλες αφού θα τον δουν μαζί με μια… τρίτη γυναίκα σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στο προσκήνιο εμφανίζεται η Ισαβέλλα Αγγελίδου, Διευθύντρια Σύνταξης Περιοδικού που θέλει να ανακηρύξει τον Μάρκο «Manager της χρονιάς».

Οι δυο τους βγαίνουν για ένα δείπνο, χωρίς ο Μάρκος να το πει ούτε στην Γιούλη, ούτε και στη Χριστίνα. Οι δυο γυναίκες καταλαβαίνουν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, συμμαχούν και τον πιάνουν στα πράσα με την Ισαβέλλα να έχει πέσει πάνω στον ώμο του Μάρκου.

Ακολουθεί απίστευτη σκηνή και στο τέλος οι δυο γυναίκες καταλήγουν πληγωμένες να τα πίνουν στο μπαρ του εστιατορίου.

Την ίδια ώρα ο Μάρκος μαθαίνει από την Ισαβέλλα ότι η Χριστίνα είχε σχέση στο παρελθόν με τον Αιμίλιο και κλονίζεται.

Στο άλλο ερωτικό στρατόπεδο, της Νεφέλης και του Λεωνίδα υπάρχουν κι εκεί ανατροπές. Η Νεφέλη αφήνει στα κρύα του λουτρ��ύ τον Αλέξη και του επιστρέφει το δαχτυλίδι αρραβώνων για να είναι με τον Λεωνίδα. Εκείνος έξαλλος ορκίζεται να τους εκδικηθεί και βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο για να τους χωρίσει.

Θα τα καταφέρει;
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top