Σύσσωμη η showbiz στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Λαμπερή πρεμιέρα στο Θέατρο Αθηνών

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης καταχειροκροτήθηκε στην λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης «Ποιος Φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ», στην οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί.

Συνάδελφοι και φίλοι, εκπρόσωποι του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου πλημμύρισαν το Θέατρο Αθηνών... Όλοι ήταν καλεσμένοι στο σαλόνι του... Τζορτζ και της Μάρθας, των θρυλικών ηρώων του έργου, «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ», όπου παίζονται σκληρά και επικίνδυνα παιχνίδια ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, την Μαρία Πρωτόπαππα, τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο και την Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Το «στοίχημα» για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη διπλό, καθώς σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί.

«Τα έργα τα επιλέγω βάση της προσωπικής μου αίσθησης, αυτό είναι ένα έργο πράγματι αγαπημένο και δημοφιλές, έχει καιρό να ανέβει στην Αθήνα.  Έχει πολύ χιούμορ γιατί οι ήρωες είναι παίκτες, παίζουν συνέχεια. Μιλάμε για ένα ζευγάρι που αγαπιέται πολύ και ας συνηθίζουμε να λέμε ότι αλληλοεξοντώνονται και τρώγονται με νύχια και με δόντια, πράγματι συμβαίνει αλλά συμβαίνει γιατί...  αγαπιούνται πολύ, θα πεθάνουν μαζί», είπε ο γνωστός ηθοποιός με τη συμπρωταγωνίστρια του, Μαρία Πρωτόπαππα να προσθέτει αμέσως μετά: «Ένα ζευγάρι μαζί που είναι πολλά χρόνια μαζί ένα βράδυ δέχεται στο σπίτι του ένα νεαρότερο ζευγάρι και βγαίνουν τα μαχαίρια. Είναι ένα αλληγορικό έργο, ένα περίεργο έργο, έχει δάνεια από το παράλογο. Νιώθω ότι αντιπροσωπεύω μέσω του ρόλου μου έναν πολύ μεγάλο αριθμό γυναικών που θα ήθελε να έχει παιδί αλλά δεν το έχει...».  

Το αριστούργημα του Έντουαρντ Άλμπη παρουσιάζεται Τετάρτη με Κυριακή στο Θέατρο Αθηνών.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star