GNTM: Τα μαχαίρια βγαίνουν όταν σβήνουν τα φώτα...

Αποκλειστικές δηλώσεις των μοντέλων μετά την αποχώρηση της Λυδίας

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM προκάλεσε πολλές αντιδράσεις ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, αφού κάποιες θεώρησαν άδικη την αποχώρηση της Λυδίας, ενώ κάποιοες άλλες όχι. 

Η Λυδία είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM

GNTM: Εκνευρισμένη η Λυδία μετά την αποχώρησή της...

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ο Τάσος Βασιλειάδης βρέθηκαν στα γυρίσματα και μίλησαν με τα κορίτσια,  λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Απ΄ότι φαίνεται, όταν τελειώσει το επεισόδιο και σβήσουν τα φώτα, ξεκινά και η μεγάλη μάχη, καθώς η μία κατηγορεί την άλλη... 

«Είχα μία πολύ weird πόζα, ενώ η Άννα όχι αλλά έφυγα εγώ. Για μένα η Άννα θα έπρεπε να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία και να φύγει η Σουζάνα, γιατί έχει κάθε φορά κακή φωτογραφία και με υπερπροσπάθεια. Έχει κακή συμπεριφορά, αλλά παραμένει στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά η Λυδία.

Δηλώσεις έκανε και η Μαρτίνα. «Τουλάχιστον η Λυδία προσπάθησε, έκανε πόζες ενώ η Άννα- Μαρία δεν έκανε καμία πόζα και ζητούσε συνέχεια βοήθεια. Είχε κομπλάρει τελείως!», είπε σχετικά με την αποχώρηση της Λυδίας, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Η Μαρία πήγε να ρίξει το φταίξιμο στην κα. Ζενεβιέβ και σε όλους τους υπόλοιπους εκτός απ’ τον εαυτό της. Αντιμετωπίζει τα πάντα σαν παιδική χαρά! 

Επίσης, θεώρησα απαράδεκτο απ’ την Κωνσταντίνα να πάρει την πρωτοβουλία να φωτογραφηθεί πρώτη, λέγοντας πως δεν αισθάνεται καλά. Ίσως το έκανε για να μην της κλέψουν τις πόζες! Μόλις κατέβηκε από το σετ ήταν τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!»

Την καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας είχε η Ελευθερία με την πόζα… αλά «εξορκιστή»! Η Μαρτίνα δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει και αυτή τη διαγωνιζόμενη…

GNTM: «Είσαι μοντελάρα» - Οι κριτές την αποθέωσαν

«Η Ελευθερία λέει συνέχεια χαζομάρες όταν είναι στο δωμάτιο! Δεν την απομακρύνουμε εμείς, περνάμε καλά. Άμα αλλάξει και δωμάτιο θα περνάμε καλύτερα, γιατί είναι ακατάστατη και δημιουργεί εκνευρισμό!», τόνισε η διαγωνιζόμενη.

Τα αισθήματα όπως φαίνεται είναι αμοιβαία, αφού και η Ελευθερία αποκάλυψε ότι δε νιώθει πολύ καλά στο δωμάτιο με τις FF και σκέφτεται να φύγει από αυτό και να πάει στο δωμάτιο της Γκλόριας και της Νίνας, γιατί με αυτές τις κοπέλες έχει δεθεί περισσότερο».
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»