Αργυρώ από GNTM: Αποχώρησε και «έριξε» τη σπόντα της για τη Μαρία!

«Δε θεωρούσα ότι η φωτογραφία μου ήταν για αποχώρηση»

Η πόρτα του GNTM έκλεισε για την Αργυρώ, αφού ήταν η παίκτρια που είχε τη χειρότερη φωτογραφία στο concept με τα φίδια, σύμφωνα με τους κριτές.

GNTM: Αυτή η διαγωνιζόμενη αποχώρησε - Είχε τη χειρότερη φωτογραφία!

Έκπληκτη η Καγιά με παίκτρια που θέλησε να δώσει πίσω τη φωτογραφία της

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Αργυρώς που αποχώρησε!

«Όταν πρωτοείδα τη φωτογραφία μου θεώρησα ότι ήταν η χειρότερη που έχω βγάλει ποτέ. Γενικότερα, είναι τελειομανής ως άνθρωπος.  Βέβαια, βλέποντας ξανά το επεισόδιο και τα κορίτσια κατάλαβα τελικά ότι δεν ήταν η χειρότερη φωτογραφία», είπε το μοντέλο σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της φωτογράφισης.

Η ίδια θεωρεί πως την χειρότερη φωτογραφία είχε η Μαρία. «Η φωτογραφία της Μαρίας δε με εντυπωσίασε. Γενικά πολλών κοριτσιών οι φωτογραφίες δε μου άρεσαν. Πιστεύω ότι η δική μου φωτογραφία δεν ήταν η χειρότερη, έτσι ώστε να αποχωρήσω.  Από την άλλη πλευρά, οι κριτές ξέρουν  καλύτερα».

Η Αργυρώ έχει ξεχωρίσει κάποιες από τις διαγωνιζόμενες του γυναικείου διαγωνισμού ομορφιάς και μία από αυτές είναι η Άννα – Μαρία: «Έχω ξεχωρίσει με διαφορά την Άννα – Μαρία. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο μοντέλο μέσα στο σπίτι, αφού διαθέτει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο αλλά και σώμα. Και η δεύτερη είναι η Ίλντα».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην Ελευθερία λέγοντας: «Η Ελευθερία ήταν μία έκπληξη στο παιχνίδι, όταν μπήκε όλοι αναρωτιόμασταν», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»