Χριστίνα Αλεξανιάν: Η ηθοποιός ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα!

Οι δηλώσεις της για τον επικείμενο γάμο της

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ετοιμάζονται να ενωθούν η Χριστίνα Αλεξανιάν και ο αγαπημένος της, ένας γοητευτικός επιχειρηματίας.

Η ηθοποιός που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το remake της σειράς «Λόγω Τιμής» διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αφού σε λίγο καιρό θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του εκλεκτού της καρδιάς της.

 «Όχι σήμερα, αύριο. Μη ραφτείς ακόμα. Θα το σχεδιάσουμε», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2018. Ο γαμπρός είναι χαμηλών τόνων και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό άλλωστε γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για εκείνον.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν δηλώνει ερωτευμένη και έτοιμη να παντρευτεί!

Η Χριστίνα Αλεξανιάν είναι full in love και μάλιστα μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει: ««Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Ευτυχισμένη, ερωτευμένη, χαρούμενη. Με έναν μαγικό τρόπο κάποια στιγμή γίνονται όλα. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα ότι γίνονται και αυτά. Ερωτεύεσαι. Νομίζω ότι είναι η πιο ευτυχισμένη προσωπική στιγμή που συναντήθηκα με έναν άνθρωπο, που έχουμε έναν κοινό κώδικα. Αγαπιόμαστε και έχουμε όλα τα συστατικά που λέμε ωραίο ζευγάρι. Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που σκεφτόμαστε τον γάμο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top