Ο Ράμπο επιστρέφει - Έρχεται η πέμπτη κατά σειρά ταινία

Με πρωταγωνιστή τον Σταλόνε στα… 73 του!

O Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οποιονδήποτε… Καταδιώκει, καταδιώκεται και τελικά τα τινάζει όλα στον αέρα! Ο Σλάι γίνεται ξανά ο Ράμπο στην ταινία «Ράμπο: Το τελευταίο Αίμα».

Η πλοκή ακολουθεί μια δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή από αυτές που αγαπάει ο Σταλόνε. Προσπαθεί να απελευθερώσει την ανιψιά του από τους βαρόνους ενός καρτέλ κοκαΐνης. 

Το φιλμ είναι το πέμπτο της μυθολογίας του Ράμπο, που πρωτο-εισέβαλε στη κινηματογραφική μας ζωή το 1982, ενώ αποτελεί πλέον cult κομμάτι της κουλτούρας των 80’s

Για τον Σταλόνε είναι ο ρόλος που έδωσε το φιλί της ζωής στην καριέρα του αφού μετά τα δυο πρώτα «Ροκι», οι αποτυχίες ήταν απανωτές.

Όταν ο Ράμπο συνάντησε το Bollywood

Ο Ραμπο έχει μεταφερθεί σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές κι από την κινηματογραφική βιομηχανία της Ινδίας. Ο ήρωας όμως έχει αποτελέσει κι αγαπημένο χαρακτήρα σε παρωδίες που τον παρουσιάζουν σαν ανθρώπινη-μηχανή δράσης.

38 χρόνια μετά από το πρώτο φιλμ, πολλοί υποστηρίζουν ότι ο τίτλος «το τελευταίο αίμα» υποδηλώνει ότι ο κύκλος του Ράμπο κλείνει… Ο Σταλόνε δεν έχει σχολιάσει!

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR