Καπουτζίδης, Τανιμανίδης, Μπακοδήμου:Το τηλεοπτικό μέλλον μετά τον Acun!

To «ναυάγιο» της συνεργασίας του Τούρκου παραγωγού με τον ΣΚΑΪ

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στον ΣΚΑΪ μετά το «ναυάγιο» της συνεργασίας με τον Acun Ilicali. Τι θα γίνει όμως με τους παρουσιαστές  με τους παρουσιαστές που είχαν υπογράψει με την Acun Medya;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος ήταν στην παρουσίαση του «The Voice», αλλά και στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Ο παρουσιαστής – ηθοποιός είχε συζητήσει τόσο για μία νέα σειρά όσο και για νέα βραδινή εκπομπή.

ΣΚΑΪ και Ατζούν ένα βήμα πριν τη ρήξη - Τι θα γίνει με τους παρουσιαστές;

«Κρατώ ένα ερωτηματικό για τη σειρά νομίζω δε θα γίνει, ενώ για το βραδινό βρίσκεται σε συζητήσεις προχωρημένες. Μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Acun και που θα πάει, γιατί αν στον ΑΝΤ1 δε νομίζω να τον ακολουθήσει ο Γιώργος, αν πάει προς το Open θα το δούμε», είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη  Μαρία Μπακοδήμου, την οποία είδαμε στο «Power of Love», αλλά και στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». «Δεν τα βρήκε η Μαρία με το ΣΚΑΪ, αυτό μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Οπότε δε θα τη ξαναδούμε από αυτή τη συχνότητα. Συζητάει κάτι αλλού, εδώ θα είμαστε και θα τα μάθετε. Προς το βράδυ σκεφτείτε, είναι βραδινός τύπος η Μαρία».

Σειρά τώρα έχουν, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός, οι οποίοι είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν τον Acun όπου και να κλείσει.
«Στον Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιανό προτάθηκε τηλεφωνικά το Boom, ένα καινούργιο τηλεπαιχνίδι που θα κάνει ο ΣΚΑΪ. Είπαν ότι δεν ενδιαφέρονται και θα δούμε πρόσωπο έκπληξη εκεί. Μήπως έχουμε διπλό χτύπημα από το Νίκο Μουτσινά; Θα το δούμε» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»