ΣΚΑΪ και Ατζούν ένα βήμα πριν τη ρήξη - Τι θα γίνει με τους παρουσιαστές;

Το τηλεοπτικό μέλλον για Μπακοδήμου, Τανιμανίδη και Καπουτζίδη

Πολλά σύννεφα υπάρχουν τον τελευταίο καιρό πάνω από τη συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει ζητήσει από τον Τούρκο παραγωγό να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αλλά χωρίς το «Survivor» και το «Power of love», αφού τα συγκεκριμένα προγράμματα δεν πήγαν καλά τη φετινή σεζόν. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν έχει δώσει οριστική απάντηση στους ιθύνοντες του καναλιού και σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» βρισκόμαστε λίγο πριν την οριστική ρήξη.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το μεταξύ τους συμβόλαιο λήγει και τα στελέχη έχουν προτείνει στον Ιλιτζαλί να προχωρήσουν σε ανανέωση, χωρίς όμως να επιθυμούν να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα τα δύο προγράμματα που μέχρι πέρυσι θεωρούνταν τα «δυνατά τους χαρτιά».

Τώρα ο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο επεξεργάζεται ένα plan b σε ότι οφορά το μέλλον των παρουσιαστών. Σε ότι αφορά τη Μαρία Μπακοδήμου σκέπτονται να της προτείνουν την παρουσίαση ενός κοινωνικού παιχνιδιού που θα βλέπουμε στη μεσημεριανή ζώνη.

Από την άλλη πλευρά, στον Γιώργο Καπουτζίδη έχουν προτείνει μια εβδομαδιαία εκπομπή που θα προβάλλεται στις 23.00 το βράδυ.
Τι θα γίνει με τον Σάκη Τανιμανίδη; Φαίνεται ότι θέλουν να τον δουν στην παρουσίαση ενός παιχνιδιού με τίτλο «Boom», το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.


 Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»