Μανώλης Σαρρής: Με ποιον αρχηγό κόμματος φωτογραφήθηκε;

Ο νικητής του MasterChef μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια

Πραγματική έκπληξη ήταν η φωτογραφία του Μανώλη Σαρρή με τη Φώφη Γεννηματά, η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα! Ο νικητής του MasterChef πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκε με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, στην είσοδο του στούντιο του Star.

Μανώλης Σαρρής: Όλα όσα δε ξέρουμε για τον νικητή του MasterChef 3!

Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό και στη συνέχεια η κ. Γεννηματά ανήρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Μία απρόσμενη συνάντηση.Με τον νικητή του Master Chef, Μανώλη Σαρρή λίγο πριν την είσοδο στο studio του STAR για τη συνέντευξη με τη δημοσιογράφο Ζήνα Κουτσελίνη».


Τι σκέφτεται να κάνει ο Μανώλης μετά το τέλος του MasterChef;

Ο 27χρονος μάγειρας, το μεσημέρι της Δευτέρας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, μιας και είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Πολλοί θα πίστευαν ότι ο Μανώλης θα ήθελε να βρεθεί στην τηλεόρασ,  κάνοντας μια μαγειρική εκπομπή ή ότι θα ήθελε να μαγειρεύει για παράδειγμα σε μια πρωινή εκπομπή.

Ο ίδιος απάντησε ότι η τηλεόραση δεν είναι προτεραιότητά του και το μόνο που θέλει αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί σε μία μεγάλη κουζίνα.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»