Συγκινεί ο Σταμάτης: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε

«Για εκείνες τα έκανα όλα» δήλωσε στο star.gr

To star.gr βρέθηκε στoν τελικό του MasterChef 3 και μίλησε με τον Σταμάτη Κωβαίο, τον πολύ αγαπητό παίκτη που έφυγε με δική του πρωτοβουλία από τον διαγωνισμό.

Ο Σταμάτης μίλησε για τους βαθύτερους λόγους της αποχώρησής του από το MasterChef, τη σχέση του με τη γυναίκα του αλλά και με τους συμπαίκτες του στον διαγωνισμό. Αποκάλυψε ακόμα, με ποιους από τους παίκτες του MasterChef θα ήθελε να συνεργαστεί στο μέλλον και ποια είναι επαγγελματικά του σχέδια. 

«Έφυγα από μόνος μου, είχα την οικογένειά μου έξω, τη γυναίκα και την κόρη μου και δεν μπορούσα να κάτσω άλλο μέσα. Για εκείνες τα έκανα όλα, για εκείνες μπήκα στο παιχνίδι. Βέβαια, αυτός ο εγκλεισμός μέσα στο σπίτι είναι πολύ δύσκολος όταν έχεις οικογένεια, τα έξοδα έτρεχαν, είχα πολλά στο μυαλό μου. Θα ήταν διαφορετικό αν ήμουν μόνος μου. Μπήκα στο παιχνίδι για να κερδίσω το έπαθλο.

Αυτή την περίοδο δουλεύω σε ένα εστιατόριο με κεντρική ιδέα το ψάρι και τα μελλοντικά μου σχέδια είναι να ανοίξω κάτι δικό μου. Θα συνεργαζόμουν σίγουρα με τον Χαράλαμπο και τον Χρήστο σε ένα τέτοιο project. Με τον Χρήστο θα κάναμε σίγουρα κάτι καλό!», είπε ο Σταμάτης Κωβαίος στο star.gr 

 

Ρεπορετάζ: Κατερίνα Καραγιάννη

Κάμερα: Άμπερ Ντόκου
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top