Elif: Ζεϊνέπ και Σελίμ φροντίζουν την Τουγτσέ

Δείτε ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο την Παρασκευή στις 17:30 στο STAR

Η Ασουμάν πιστεύει ότι η Ίντζι είπε στον πατέρα τους πως δεν ήταν σπίτι και της επιτίθεται, όπως και στην Ελίφ. Η κοπέλα χάνει για λίγο τις αισθήσεις της και η Ίντζι με την Ελίφ φοβούνται.

Όταν επιστρέφει ο πατέρας τους σπίτι, η Ασουμάν έχει συνέλθει και τον ρωτάει ποια είναι η Ελίφ, αλλά ο Κεμάλ της λέει να μη ρωτάει και να φροντίζει το κορίτσι.

Η Αρζού γνωρίζει την αλήθεια για την ταυτότητα της Σεχέρ και της λέει πως θα την κάνει να πληρώσει. Η Σεχέρ τρομάζει και φύγει από το κτήμα.

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ μένουν στο κτήμα και φροντίζουν και την Τουγτσέ, γεγονός, που ευχαριστεί πολύ τη μικρή. Ο Σελίμ αναζητά τη Σεχέρ και συνειδητοποιεί πως έχει φύγει. Όλοι ξαφνιάζονται, που έφυγε χωρίς να πει μια κουβέντα.

Η Αρζού πηγαίνει στο κτήμα για να πει «περαστικά» στην Αλιγιέ. Η Τουγτσέ χαίρεται όταν τη βλέπει και της λέει πως η Σεχέρ έφυγε.

Ο Σελίμ ζητάει από την Αρζού να φύγει. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι της και λέει στον Ερκούτ πως ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μένουν στο κτήμα και είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Η Ζεϊνέπ δεν φεύγει από το πλευρό της Αλιγιέ. Ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος όταν συνειδητοποιεί πως ο Ερκούτ προσπαθεί να βοηθήσει την Γκόντζα. Λέει στον Ερκούτ πως η Γκόντζα τον πρόδωσε και θα πληρώσει για αυτό. Ο Ερκούτ όμως στα κρυφά εξακολουθεί να τη βοηθάει.

Η Γκόντζα αισθάνεται πληγωμένη από τη συμπεριφορά του Νετζντέτ. Η Μελέκ ετοιμάζει μια αφίσα για την εξαφάνιση της Ελίφ. Η Τουλάι και η Φεριντέ τη βοηθούν και διανέμουν παντού την αφίσα.

Ο Μουράτ είναι θυμωμένος με τον Βεϊσέλ επειδή πούλησε το εστιατόριο. Αποφασίζει να ψάξει για δουλειά και να συνεχίσει τις σπουδές του.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif