Καινούργιου: Έδωσε εντολή να απολύσουν δημοσιογράφο από την εκπομπή της

Έξαλλη η παρουσιάστρια με συνεργάτη της!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της περασμένης Τρίτης με την παρουσιάστρια να χάνει την ψυχραιμία της

Τα «πήρε στο κρανίο» η Κατερίνα Καινούργιου και με συνοπτικές διαδικασίες και μετά από δική της εντολή απολύθηκε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουνιάκης από το Open, όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή «Στη Φόρα» του Φίλιππου Καμπούρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βαγγέλη Καράλη, η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη όταν προβλήθηκε στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής στο Open, το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Ciao, που έγραφε: «Βόμβα στην οικογένεια Παναγόπουλου έβαλε ο γιος. Βέτο από την εφοπλίστρια για την Καινούργιου. «Μην τολμήσεις και την φέρεις σπίτι μου». 

Το συγκεκριμένο βίντεο που είχε επιμεληθεί ο Παναγιώτης Κουνιάκης με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού, έπαιξε για το κεντρικό θέμα του Ciao, που έγραφε για την σχέση του Κικίλια με την Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια είδε στο κάτω μέρος του πρωτοσέλιδου το θέμα που πρωταγωνιστούσε, έγινε έξαλλη και με συνοπτικές διαδικασίες απολύθηκε ο Κουνιάκης, σύμφωνα με την εκπομπή. 

Ποιος είναι ο Φίλιππος Παναγόπουλος 
Δημοσιεύματα θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να είναι ερωτευμένη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο. Πρόκειται για τον 29χρονο εγγονό του γνωστού εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στην Καλιφόρνια, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση της οικογένειας στη ναυτιλία.