Τέλος το Survivor για τον ΣΚΑΙ;

Η σχέση του Acun Ilicali με τον ΣΚΑΪ περνάει... κρίση

Την ώρα που η Κατερίνα Δαλάκα είναι ένα βήμα προτού να... ξαναμπει στο Survivor κι η παραγωγή του reality επιβίωσης ψάχνει απεγνωσμένα διάσημα πρόσωπα να μπουν στο παιχνίδι για να... ανεβάσει τα νούμερά του, ήρθε ακόμα μια ήδη να ανάψει "φωτιές".

Ποια είναι αυτή; Όπως αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας "Στη φωλιά των ΚουΚου", η σχέση του Acun Ilicali με τον ΣΚΑΪ περνάει... κρίση και ο λόγος είναι τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του νέου κύκλου του Survivor που - όπως είναι αναμενόμενο- έχουν φέρει τριγμούς.

Σε αυτό "βοήθησε" αρνητικά και το ότι άλλαξε ημέρα προβολής η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» που αντί για Σάββατο προβλήθηκε στην prime time ζώνη της Παρασκευής και σημείωσε επίσης χαμηλά νούμερα.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος υπάρχει πάντα το σενάριο που θέλει τη συνεργασία τους να συνεχίζεται, αλλά και να... περιορίζεται ως προς τα project -είναι γνωστό ότι οι παραγωγές του Acun Ilicali καταλαμβάνουν όλη την prime time ζώνη του καναλιού.

Υπάρχει, πάντως, και η άλλη εκδοχή: η συνεργασία σταματάει και τα προγράμματα μεταφέρονται προς... Παιανία μεριά, μιας και το Open είναι ένας από τους υποψήφιους... μνηστήρες. 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"