Ο Γιώργος Καραμπελιάς στους Leaders: Το νέο πολιτικό τοπίο μετά τις Πρέσπες

Κάθε Δευτέρα στις 21:00 στο StarX

Η διαδικτυακή εκπομπή "Leaders" ενημερώνει, κάθε Δευτέρα στις 21:00, για όλες τις πολιτικές, τις κοινωνικές και τις οικονομικές εξελίξεις με την βοήθεια κορυφαίων ειδικών.
 
Στην παρουσίαση και την επιμέλεια, ο διευθυντής news gathering του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. 
 
Στην εκπομπή της Δευτέρας, 28.1.2019, η δημοσιογράφος του STAR  Τασούλα Παπανικολάου αποκρυπτογράφησε την καθημερινότητα στα Σκόπια. Από το πόσο είναι το κόστος ζωής και ποιοι είναι οι τουριστικοί προορισμοί, μέχρι τι φαγητά προτιμούν, πώς διασκεδάζουν και τι μουσική ακούν.
 
Ο  συγγραφέας και επικεφαλής του κινήματος  «Άρδην»  Γιώργος Καραμπελιάς  κατέγραψε το νέο πολιτικό τοπίο μετά τις  Πρέσπες. Τόνισε  πως τα αγάλματα των γειτόνων θα μείνουν διότι τα Σκόπια δεν έχουν άλλη ταυτότητα και πως το επόμενο που θα αντιμετωπίσουμε διεθνώς είναι ότι θεωρούνται οι απόγονοι των Μακεδόνων. 
 
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο αντιναύαρχος ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού  και πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ  Βασίλειος Μαρτζούκος χτύπησε το καμπανάκι των εξοπλισμών λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή στην Τουρκία «τρέχουν» 640 εξοπλιστικά προγράμματα. Αναφερόμενος στην κρίση των Ιμίων του 1996, τόνισε πως η κρίση έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί πολύ νωρίτερα. 
 
Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.
 
Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του StarX στο www.starx.gr 

και ακολουθήστε μας στα social media:
 
Facebook: Star.gr/webtv
 
Instagram: starx