Μαλού: Αποκάλυψε πόσα κιλά εγκυμοσύνης δεν έχει χάσει ακόμα

Η εξομολόγηση για το ιδιαίτερο πρόβλημα της υγείας της

Πριν από μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο τον γιο της. Και το βράδυ της Πέμπτης η Μαλού βρέθηκε στο πλατό του The 2Night Show και μίλησε -μεταξύ άλλων- για τις  δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στην τελευταία χρονιά. 

«Είχα πάρει 26 κιλά, έχω χάσει τα 24. Έχουν μείνει 2!» εξομολογήθηκε καθισμένη απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και συμπλήρωσε: «Πιέστηκα πολύ για να τα χάσω, η αλήθεια είναι. Γιατί δεν χάνω εύκολα κιλά εγώ σαν οργανισμός γιατί έχω ένα θεματάκι με τον θυρεοειδή μου και είχα και κάποια άλλα θέματα... κατασκευαστικά». 

«Είχα πρόβλημα με τη μέση μου, δεν μπορούσα να γυμναστώ. Έκανα και επέμβαση πριν ένα μήνα, έφτασα μέχρι εκεί. Είχα δισκοκηλη. Να μην τύχει σε άνθρωπο! Πολύ άσχημος πόνος. Και έτυχε σε πολύ άσχημη φάση της ζωής μου, μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννα. Να έχω ένα παιδί και να έχω και αυτό. Δεν το έχω χορτάσει το παιδί μου στην αγκαλιά. Πονούσα! Ούτε τώρα, γιατί πρέπει να προσέχω. Δεν με θέλει τόσο ο γιος μου, λόγω αυτού. Με αγριοκοιτάει. Αδιαφορεί, επειδή δεν τον παίρνω αγκαλιά» συνέχισε, προσθέτοντας: «Όταν θα μπορώ, θα έχει μεγαλώσει. Δεν θα σηκώνεται. Πρέπει να προσέχω σε όλη μου τη ζωή».