Κορινθίου – Αϊβάζης, όπως λέμε Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ

Η αγάπη θέλει δύο, τραγούδησε το ζευγάρι

Επηρεασμένη από την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο φουλ είναι φέτος η Μαρία Κορινθίου η οποία ερμηνεύει στο θέατρο τον ρόλο της Κατερινιώς στο έργο «Η Νεράιδα και το παλικάρι» και την παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην εκπομπή «Στην υγειά μας» είπε να τραγουδήσει με το στεφάνι της το «Η αγάπη θέλει δύο».

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης, σαν άλλοι Αλίκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ πήραν το μικρόφωνο και τα έδωσαν όλα, αποκαλύπτοντας και την δική τους αγάπη. 

Αγκαλιασμένοι τραγούδησαν το τραγούδι από την ταινία «Η αρχόντισσα και ο αλήτης» και πήραν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. 

Μάλιστα ο Σπύρος Παπαδόπουλος σχολίασε και τις φωνητικές ικανότητες του Γιάννη Αϊβάζη, λέγοντας χιουμοριστικά ότι θα του κάνει αφιέρωμα στην εκπομπή.