Αλεξανδράκη για Μπέλλα: Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη!

Τα αιχμηρά σχόλια για την Ιωάννα

Πολύ μελάνι χύθηκε τις τελευταίες εβδομάδες για το αν η Ιωάννα Μπέλλα διατηρεί παράνομο δεσμό με τον Δημήτρη Μηλιώνη, όσο η σύντροφός του, Δήμητρα Αλεξανδράκη, βρισκόταν στη Μαδαγασκάρη.

Μάλιστα, υπήρξε και ένα βίντεο που έριξε λάδι στη φωτιά, αφού έδειχνε τον Δημήτρη Μηλιώνη και το μοντέλα  σε τρυφερά τετ α τετ σε νυχτερινό κέντρο.

Σουηδία γίναμε! Η Αλεξανδράκη αποκάλυψε τι τρέχει με Μηλιώνη - Μπέλλα

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, μίλησε για όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και την επικοινωνία που είχε με την Ιωάννα Μπέλλα.

«Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας πολύ καλός επιχειρηματίας. Τα έχει όλα στον υπερθετικό βαθμό. Και δεν είναι ότι υπερβάλλω εγώ, επειδή είμαι μια γυναίκα ερωτευμένη.

Ιωάννα Μπέλλα: Τρυφερό τετ α τετ με τον σύντροφο της Αλεξανδράκη

Με την Ιωάννα μίλησα την ημέρα που ταξίδευε για την Ταϊλάνδη. Της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα ότι υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα και δεν δίνω βάση. Ότι έχω δει και κάποια βίντεο και “είσαι λίγο πιο διαχυτική προς το Δημήτρη”. Μου είπε ότι δε συμβαίνει τίποτα και ότι όλα είναι εντάξει. Ήταν λογικό να της στείλω μήνυμα», είπε μεταξύ άλλων στο The 2Night Show και πρόσθεσε ότι δε θέλει να μιλήσει ξανά για την Ιωάννα Μπέλλα, επειδή κατάλαβε ότι όλο αυτό έγινε για τη δημοσιότητα.

Δείτε πώς εμφανίστηκε η Ιωάννα Μπέλλα στα Μις Υφήλιος

«Ανακάλυψα πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη! Δεν γίνεται όλο το βράδυ να έχει μιλήσει μόνο δύο φορές μαζί του και η μία από τις δύο να είναι σε βίντεο. Όταν ένας άνθρωπος κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα δεν μπορώ να ασχοληθώ. Μιλάω για όλα τα άτομα που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Δε θέλω να ξανααναφερθώ στην Ιωάννα. Ναι είναι καλά το κορίτσι, να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της. Τόσο καιρό προσπάθησα να την προστατέψω με χίλιους δυο τρόπους την Ιωάννα. Η Ιωάννα δεν έκανε όμως το ίδιο για εμένα. Είναι λίγο κρίμα. Όταν ήρθε στην εκπομπή την είδα πώς πάγωσε, όταν της είπες ότι γύρισα από τη Μαδαγασκάρη. Όταν κάνεις κάτι άσχημο θα το βρεις από το Θεό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top