Η Ξανθή του GNTM “ξαναχτυπά”: “Mου έκανε έντονη επίθεση, δεν με πολυχώνευε"

Για ποια πρώην συμπαίκτρια της στο GNTM το είπε;

Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει την έκανε να αφήσει το GNTM νωρίτερα από ότι έπρεπε. Ο λόγος για τη Ξανθή Τζεφερού, η οποία αν και ήταν ένα από τα φαβορί του Greece’s Next Top Model αποχώρησε ξαφνικά.

GNTM: Τι συνέβη με την Ξανθούλα, μένει ή φεύγει;

Η πρώην παίκτρια του reality μόδας του STAR μίλησε στο Πρω1νό για όλα όσα έγιναν στο σπίτι!

"Ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά όταν προσβάλλεις τον άλλον δεν είναι κάτι ωραίο. Κάναμε υπομονή, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να βγεις και να πεις αυτό που σου συμβαίνει", είπε αρχικά για τα σχόλια που δεχόταν στο GNTM και συνέχισε εξηγώντας την αποχώρησή της: "Είχα πει ότι ήθελα να αποχωρήσω διότι ένιωθα ότι μέσα από αυτό αλλοιωνόμουνα. Αυτό το ξεκατίνισμα που γινοτάν τις τελευταίες ημέρες δεν το κάνω στην Ξανθή, οπότε δεν το έκανα και επειδή αυτό απέχει από τον κόσμο του modeling ήθελα να φύγω. Ήρθε και η υγεία μου. Ο διαβήτης είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα το οποίο επηρεάζεται από ψυχολογικούς παράγοντες".

Η Ξανθούλα αποχώρησε από το GNTM και ανέβηκε στην πασαρέλα

Φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κόντρα της με την Ειρήνη Ερμίδου: "Εγώ δεν το έβλεπα τόσο ανταγωνιστικά. Ναι μεν θα υπάρξει νικήτρια, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιες συμπεριφορές που έβλεπα. Πολλά κορίτσια δεν με συμπάθησαν. Η Ειρήνη Ερμίδου μου έκανε πολύ έντονη επίθεση και δεν με πολυχώνευε, αλλά τι να κάνω;” και παράλληλα συμπλήρωσε: “Δε νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω μαζί της. Δεν είναι ένας άνθρωπος η Ειρήνη που θα βγω μαζί της για καφέ και θα τα πούμε σαν φίλες".

Στη συνέχεια, μίλησε και για την “τριάδα φωτιά” λέγοντας πως τα δύο κορίτσια επηρεάζονταν από τη Μέγκι: “Θεωρώ ότι η Εύη και η Μικαέλα επηρεαζόντουσαν από τη Μέγκι”.

Οσον αφορά στα κορίτσια του GNTM που θα έκανε παρέα; “Θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω παρέα με τη Μαριάννα Πενέση, την Αμανατίδου και την Τσεκουρίδου, την Στεργιανού, την Αγάπη, την Καζαριάν, είναι πολλά κορίτσια”, είπε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top