Ντίνα Νικολάου: «Θα μου άρεσε να μαγειρεύω δίπλα στη Μενεγάκη»

«Της έχω αδυναμία και με συγκινεί»

Ντίνα Νικολάου: «Θα μου άρεσε να μαγειρεύω δίπλα στη Μενεγάκη»
Την αδυναμία της στη Ελένη Μενεγάκη, εξέφρασε η σεφ Ντίνα Νικολάου, και αποκάλυψε ότι «θα μου άρεσε να μαγειρεύουμε μαζί, γιατί με συγκινεί απίστευτα που τη βλέπω να πηγαίνει στην λαϊκή και να ψωνίζει βιολογικά προϊόντα. Αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρεται πολύ για τη διατροφή των παιδιών της και επειδή είμαι κι εγώ μάνα, την καταλαβαίνω απόλυτα!»

Προς το παρόν, βρίσκεται σε φάση διαπραγματεύσεων με το Star για το αν οι «Νηστικοί Πράκτορες» θα συνεχιστούν και του χρόνου: «η περσινή χρονιά άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και σε εμένα και στο κανάλι, και επιθυμία και των δυο μας είναι να συνεχίσουμε».
Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στο περιοδικό “ΟΚ”, ο Θανάσης Πάτρας δεν θα είναι μαζί της από του χρόνου: «στις συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο».

Πως της φάνηκε όμως η επιλογή του να παρουσιάσει το “Elatte”; Ήταν έκπληξη για εκείνη; «όχι, γιατί ήταν σε επαφές με τον ΑΝΤ1 και αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή τη συνεργασία. Μου το είχε πει. Χάρηκα πολύ και του το είπα, γιατί παρόλο που η συνεργασία μας ήταν άψογη και περάσαμε πολύ καλά μαζί, είχα την αίσθηση ότι ένιωθε περιορισμένος σε μια εκπομπή μαγειρικής».
Τόνισε ακόμα, ότι «η Νάντια είναι πολύ τ��χερή που τον έχει. Αν δεν γνωρίζονταν τόσο καλά, πιστεύω ότι θα είχε κάποιους ενδοιασμούς»,ενώ σχολίασε και την πρεμιέρα του στο “”Elatte”: «η πρώτη εντύπωση που μου άφησε, ήταν ότι ήταν λιγότερο δυναμικός απ΄ότι τον περίμενα. Τον είχα συνηθίσει με περισσότερη ενέργεια».

Η γνωστή σεφ, φωτογραφήθηκε με τους δυο γιους της –τον 16χρονο Γιώργο και τον 15χρονο Στέλιο-, και παραδέχτηκε ότι ανησυχεί πολύ για εκείνους, γι΄αυτό και «παρακολουθώ καμιά φορά τη σελίδα τους στο Facebook για να δω ποιοι είναι οι φίλοι τους. Αλλά το κάνω περισσότερο από έγνοια. Συζητάμε πολύ και έτσι δεν αισθάνομαι ότι υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας».

Άλλωστε όπως λέει, «ο Στέλιος και ο Γιώργος με εκπλήσσουν κάθε μέρα με τη συμπεριφορά τους γιατί φέρονται σαν ενήλικες».

Μόνιμο σημείο καβγάδων μεταξύ μαμάς και γιων; «ο υπολογιστής. Είναι απίστευτο το πόσες ώρες καταναλώνουν μπροστά από μια οθόνη! Το ποντίκι είναι προέκταση των χεριών τους».

Δείτε ένα τυχαίο απόσπασμα από την πολύ επιτυχημένη εκπομπή του Star, "Νηστικοί Πράκτορες"...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top