Γιώργο... σ´ακούσαμε!

Ο Λιάγκας, το star.gr και ο πολιτικός που διέγραψε από φίλο

Γιώργο... σ´ακούσαμε!

Μιλώντας με την παρτενέρ του Ελεάννα Τρυφίδου για τους πολιτικούς που έχουν σελίδα στο twitter, ο Γιώρ��ος Λιάγκας αποκάλυψε ότι παλιότερα είχε «φίλο» τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και απο εκεί που τον... ακολουθούσε συνεχώς, κάποια στιγμή τον έκανε… unfollow γιατί τον… βαρέθηκε!

«Εάν το μάθει ο Γιώργος Παπανδρέου ότι τον διέγραψες από φίλο, ξέρεις τι θα γίνει;» τον ρώτησε η συμπαρουσιάστριά του. «Δεν χρειάζεται να το μάθει από εμένα. Κατ’αρχήν θα το γράψει το star.gr, οπότε αποκλείεται να μην το μάθει!»

Μάλιστα, όταν εκείνη του ανέφερε ότι υπάρχουν και άλλες… ιστοσελίδες που θα μπορούσαν να δημοσιεύσουν την πληροφορία, εκείνος επέμεινε: «Όχι παιδί μου… θα το γράψει το star.gr σου λέω που δεν του ξεφεύγει τίποτα…»

Αγαπημένε μας Γιώργο: Το ξέρουμε ότι δεν μας ξεφεύγει τίποτα. Εχουμε αφτιά και μάτια παντού! Αυτό άλλωστε είναι γνωστό… Σημειώνουμε ότι πέντε λεπτά μετά, είπε ότι κάλεσε στα εγκαίνια του νέου του εστιατορίου, που γίνονται την Πέμπτη, την Ευγενία Μανωλίδου! Όχι πώς την «έκραζε» τόσες μέρες και μετά την κάλεσε στο μαγαζί του… Μετά εμείς φταίμε; Οχι πείτε μας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top