Τρίτο δελτίο Τύπου για το «Elatte», που βρίσκεται στον «αέρα» μόνο μια εβδομάδα

Την «επιτυχία» της Νάντιας Μπουλέ στηρίζει το κάναλι

Τρίτο δελτίο Τύπου για το «Elatte», που βρίσκεται στον «αέρα» μόνο μια εβδομάδα
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά… τρία δελτία Τύπου έχει στείλει μέχρι στιγμής ο Ant1 για την πρωινή ενημερωτική ζώνη «Elatte» που έχει κλείσει –μετά βίας- μία εβδομάδα. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει, αλλά… με μέτρο.

Στο νέο δελτίο Τύπου ο σταθμός επιμένει πόσο καλά πάει η εκπομπή στην κατηγορία 15-44 και συγκεκριμένα στις γυναίκες ηλικίας 15 – 24!!

«H πρωινή πρόταση του ΑΝΤ1 γι αυτό το καλοκαίρι ήταν πρώτη στην προτίμηση τ��υ συγκεκριμένου κοινού με μέσο μερίδιο 17,8%. Μεγάλη απήχηση είχε το ELATTE στις γυναίκες 25-44 ετών (21,2%), αλλά και στις γυναίκες 15-24 ετών (31,4%).

Τέλος, σημειώνει τα υψηλότερα ποσοστά στους νεαρούς τηλεθεατές, άνδρες και γυναίκες 15-24 ετών, με μερίδιο 21,1%.Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, το ELATTE είναι πρώτο στη ζώνη του στο κοινό 15-44 ετών με 4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι. Μάλιστα, στις γυναίκες 15-44 ετών κυριαρχεί με διαφορά7,8 μονάδες.

ELATTE στον ΑΝΤ1 από το ξεκίνημα της μέρας για ένα πλήρες καλοκαιρινό πρωινό, καθημερινά 7:00 με 11:00», αναφέρει το δελτίο Τύπου.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top