«Αυτό που είπε ο Λάτσιος ήταν εντελώς άστοχο»

Η απάντηση του Βασίλη Πρεβελάκη για τα καλλιστεία

«Αυτό που είπε ο Λάτσιος ήταν εντελώς άστοχο»

πρώτη ανάρτηση: 11-07-2011, 23:40

Εδώ τα καλλιστεία, εκεί τα καλλιστεία, πουθενά τα καλλιστεία. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με παλιότερη ανάρτησή μας, ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της ομορφότερης Ελληνίδας θα γίνει κυριολεκτικά μέσα από το γραφείο του Βασίλη Πρεβελάκη, ο οποίος θα συγκεντρώσει τις υποψήφιες που θα καταθέσουν αίτηση και η επιτροπή που θα συσταθεί θα αποφασίσει και ποια θα φέρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και της Μις Ελλάς για φέτος.

Ξεχάστε τις τηλεοπτικές υπερπαραγωγές των προηγουμένων ετών, τα υπέλαμπρα ρούχα, τα μαγιό, τα ψηλοτάκουνα, τα εντυπωσιακά πλάνα και τους εκλεκτούς καλεσμένους. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Αυτό επιχείρησε να σχολιάσει πριν από λίγες ημέρες δημοσιογράφος που συνομιλούσε με τον Γιάννη Λάτσιο: «Εχει ακουστεί ότι ο κος Πρεβελάκης θα διοργανώσει μόνος του τα καλλιστεία…» είπε στον διευθυντή προγράμματος ρεπόρτερ και η αντίδρασή του ήταν άμεση: «Και θα τα παίξει σπίτι του μόνος του;»

«Πιστεύω ότι αυτή η δήλωση ήταν άστοχη. Αλλά από την άλλη πλευρά κι εγώ κάνω το τεστ μου. Αυτό που ίσως μπορούμε να πούμε ήταν ότι ο κύκλος που ο Ant1 διοργάνωνε τα καλλιστεία ως εσωτερική παραγωγή, έχει κλείσει. Φέτος, δηλαδή, μπορεί να είναι μια χρονιά που τα καλλιστεία να γίνουν χωρίς τηλεόραση» απάντησε ο Βασίλης Πρεβελάκης.

Σε κάθε περίπτωση, η λάμψη των προηγουμένων ετών έχει χαθεί. «Την βραδιά των καλλιστείων που εγώ πήρα μέρος, όλα κύλησαν πολύ θεαματικά και καλά. Πιστεύω ότι ήταν από τις τελευταίες χρονιές που τα καλλιστεία ήταν τόσο ωραία», δήλωσε η Κατερίνα Ευαγγελινού, Μις Ελλάς 2007.

Ο υπεύθυνος των καλλιστείων πάντως, τόνισε ότι τα καλλιστεία θα γίνουν κανονικά τον Σεπτέμβριο. Η συνεργασία του διαγωνισμού με τον Ant1 υφίσταται, ωστόσο άγνωστο παραμένει εάν αυτός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. Σε κάθε περίπτωση, οι συμμετοχές είναι διαφορετικές από άλλα χρόνια. «Η μόδα φεύγει λίγο από τις ξανθές. Νομίζω ότι ο κόσμος τις βαρέθηκε. Αν υπάρχει μία κοπέλα που ξεχωρίζει από την αρχή, ποτέ δεν δημιουργείται θέμα. Αν πάλι δεν υπάρχει ουσιαστικά κάποια που να ξεχωρίζει και όλες είναι πάνω κάτω οι ίδιες, τότε είναι που δημιουργούνται οι γκρίνιες», εί��ε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top